![]() |
#41 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Autorką bluzy jest Bring Me Victory, a zalinkowany blog należy do TheBoyWhoSimmed. Po prostu takie rzeczy często prowadzą do tego, że ludzie biorą za autora niewłaściwą osobę, więc jestem trochę przewrażliwiona.
![]() ![]() Cytat:
"Zez" może być związany z tym, że EA nie potrafi niczego zrobić jak należy i soczewki kobiet to, nie wiedzieć czemu, lustrzane odbicia. Gdzieś był fix na to, ale nie pamiętam gdzie i czy w ogóle jeszcze działa. Nos jest dobry. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Simka bardzo ładna szczególnie podobają mi się jej oczka i usta. Mogę sie przyczepić tylko do brwi których nie widać. A i jeszcze jedna uwaga, wszystko się według mnie na tym zdjęciu zlewa, ma taki sam beżowawy odcień 5+.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Administrator
Reputacja: 100
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i dziękuję za komentarze! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 15.05.2014 - 22:03 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Dolne rzęsy - paskudztwo. Fryzura też makabryczna. Reszta jest ok, chociaż czuję jakiś zgrzyt przy ustach, tylko nie wiem o co chodzi tak do końca.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Ej, wypraszam sobie, to jedna z moich ulubionych.
![]() Dolne rzęsy wyrastają gdzieś tak z policzków, są kompletnie niedopasowane. Poza tym, o ile zazwyczaj nie mam zupełnie nic przeciwko ciemnym, długim rzęsom, tu mi nie pasują; nie wiem, przez to niedopasowanie właśnie albo przez brak górnych? Denerwują mnie też otwarte usta, jakby był bez przerwy zdziwiony. Albo przeziębiony. ![]() Zazdroszczę ubrania. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Administrator
|
![]()
Dzięki za opinie, faktycznie z rzęsami coś nie wyszło, sam nie wiem czemu zresztą. Zapamiętam na przyszłość. Co do ubrania... Ojej, w ogóle nie pamiętam skąd je mam.
![]() Cytat:
![]() EDIT: Już wiem. Mam tak rozpikselowane rzęsy w CASie że nic dziwnego, że nic nie widziałem. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.05.2014 - 09:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Gorzej już być nie mogło.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Administrator
|
![]()
Och, narzekacie.
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.05.2014 - 14:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Najnowszy sim niestety mi się niezbyt spodobał. XD Te dolne rzęsy są najgorsze, o czym już parę osób wspominało. Bez nich wygląda lepiej.
Całokształt mi się nie podoba. ![]()
![]() |
#50 |
Administrator
|
![]()
Ok, dzięki za komentarze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Ach, jeszcze jedna sprawa. Wielkie dzięki dla Xillei za pomoc przy rzęsach. Jej porady bardzo się przydały podczas tworzenia powyższego sima. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.05.2014 - 21:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|