View Single Post
stare 22.06.2014, 09:50   #10
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał octavessens Zobacz post
Ja hejtuję i piszę, że ktoś jest głupi?
Cytat:
ktoś napisał, że "to ostatni jego post", a dalej kontynuuje swoje smutne lamentowanie to chyba wskazuje tym na jakieś zaburzenia
Cytat:
CHCIAŁBYM, ŻEBY W SIMS 4 BYŁO WIDAĆ WŁOSY POD PACHAMI, ALE NWM PO CO SKORO I TAK GRA MI SIE NIE PODOBA I NIE KUPIE, ALE MAM SUPER KOMPUTER A S3 I TAK SIE ZACINA :<
Cytat:
OMG braku basenów też nie przeżyję! Naprawdę...
Cytat:
Tylko w kółko siedzisz i lamentujesz
Cytat:
Ja hejtuję i piszę, że ktoś jest głupi?
Nie, zdawało mi się. Zwracam honor

Nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny, ale jak ktoś ma swoje zdanie, to nie próbuję mu siłą narzucać swojego. To, że jeden ma takie priorytety, a drugi ma inne wydawało mi się rzeczą zupełnie normalną. ALE, skoro mówisz, że to świadczy o zaburzeniach, to przepraszam, najwidoczniej się pomyliłem co do całej ludzkości. Od dzisiaj koniec z tolerancją dla innego zdania, niż moje własne.

jeszcze złota myśl jako podsumowanie powyższych cytatów:

Cytat:
No proszę was, po co się powtarzać

Dla mnie priorytetem jest (to znaczy DLA WSZYSTKICH) powrót szczegółowych animacji, o czym już pisałem, a także brak błędów, które dawały mi się we znaki, a w trójkę nie grałem zbyt długo i nie miałem praktycznie żadnych nieoficjalnych dodatków. Dziękuję Kędziorku, że mnie oświeciłaś w sprawie instalacji, mogę teraz spać spokojnie
Teraz już chyba pozostaje tylko czekanie na przesunięcie daty premiery, bo w pierwszym terminie na bank się nie wyrobią. Może jak to ogłoszą to na pocieszenie dostaniemy porcję jakichś informacji.
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem