![]() |
#1791 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() I moim zdaniem offtopu nie ma, bo dyskusja trwa dalej o ts4. Baseny zapewne będą, mimo, że moim zdaniem tak ważne nie są. Bardziej zależy mi na grywalności, niż na zbiornikach wodnych. Cytat:
![]() Ewentualnie to nawet ja uważam, że tych basenów nie będzie. Ale nie stwierdzam, tego bo gry w rękach nie miałem.
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 21.06.2014 - 22:09 |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1792 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny, ale jak ktoś ma swoje zdanie, to nie próbuję mu siłą narzucać swojego. To, że jeden ma takie priorytety, a drugi ma inne wydawało mi się rzeczą zupełnie normalną. ALE, skoro mówisz, że to świadczy o zaburzeniach, to przepraszam, najwidoczniej się pomyliłem co do całej ludzkości. Od dzisiaj koniec z tolerancją dla innego zdania, niż moje własne. jeszcze złota myśl jako podsumowanie powyższych cytatów: Dla mnie priorytetem jest (to znaczy DLA WSZYSTKICH) powrót szczegółowych animacji, o czym już pisałem, a także brak błędów, które dawały mi się we znaki, a w trójkę nie grałem zbyt długo i nie miałem praktycznie żadnych nieoficjalnych dodatków. Dziękuję Kędziorku, że mnie oświeciłaś w sprawie instalacji, mogę teraz spać spokojnie ![]() Teraz już chyba pozostaje tylko czekanie na przesunięcie daty premiery, bo w pierwszym terminie na bank się nie wyrobią. Może jak to ogłoszą to na pocieszenie dostaniemy porcję jakichś informacji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
|
![]() Cytat:
Zachęcam do przejrzenia choćby trzydziestu ostatnich stron tematu a zobaczysz, jak bardzo niektórzy próbowali narzucać swoje zdanie innym i przy nich post do którego się powyżej odnosisz to naprawdę drobiazg. -------------------------------------- Na DotSim są zdjęcia z gry zamieszczone w magazynie PC Gamer. Moją uwagę zwróciło zdjęcie z grillem, gdzie na pierwszym planie jest ręka sima w pomarańczowej koszulce. Widać na niej mięśnie, a sim w okularach z pierwszego zdjęcia ma dołeczki na twarzy. To chyba dowód, że simy nie są zbyt gładkie. Co sądzicie?
![]() |
![]() |
#1794 |
|
![]()
Dla mnie najlepsza jest mina tej simki patrząca na tego kolesia co te hamburgery przewraca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
|
![]()
A czy naprawdę jest sens zwracać tym osobom uwagę w każdym poście? Widzę, kto próbuje narzucić mi swoje zdanie. I już zwróciłem tej osobie uwagę. Dwukrotnie.
-------- Dla mnie to oczywiste, że skoro można zmieniać w CASie każdy szczegół, to można uformować twarz tak, żeby nie była gładka. Także żadna nowina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 | |
|
![]() Cytat:
Dołeczki w policzkach ![]()
![]() |
![]() |
#1798 |
|
![]()
Już chyba pisałam wcześniej o moim pomyśle, aby Simy miały trzy paski samopoczucia: pierwszy ukazywałby jak Sim czuje się obecnie, drugi jak dobrze lub jak źle wspomina swoją przeszłość, a trzeci czy patrzy w przyszłość z optymizmem czy raczej ma wobec niej złe przeczucia. Jeśli do tej pory spotkało go niewiele dobrego, będzie źle myślał o swojej przeszłości, chyba, że jest niepoprawnym optymistą. Uważam, że cechy cechami, ale fajnie byłoby w CAS-sie określić Sima jako optymistę, realistę lub pesymistę, co też miałoby swój wpływ na paski nastrojów.
Liczę na to, że galeria w grze zastąpi Store. Co do dołeczków, to i tak Simy są gładkie bo mają taką wymuskaną cerę jak laleczki i dorysowane dołeczki w policzkach nic w tej kwestii nie zmieniają. Mimo wszystko podoba mi się wygląd czwórkowych postaci, wyglądają jak z odsłony The Sims 2 i pół, ale w pozytywnym sensie, mimo uproszczeń graficznych. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
|
![]()
Store byłoby fajne, gdyby było tańsze, ale przecież duży zestaw kosztuje tyle co dodatek płytowy, no sorry, kogo na to stać... I tak kupiłam więcej niż powinnam.
Simy z TS4 są gładziutkie, jak pupeczki niemowlaczków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
|
![]()
anie_1981, czytałam, że będą dwa paski kontaktów: jeden określający związki przyjacielskie, a drugi romantyczne.
Ostatnio edytowane przez Piwusia : 22.06.2014 - 16:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|