Cytat:
Napisał anie_1981
Irbis, każdy gra inaczej, ja lubię duże rodziny i dlatego nie wyobrażam sobie gry bez małych dzieci. A to, że nie wszystko da się upchnąć do podstawki to bujda, czemu dało się umieścić małe dzieci i baseny w podstawce TS2 i TS3, a w TS4 nie? To bez sensu.
|
Ja, tak jak napisałam wyżej, również lubię duże rodziny. Praktycznie wszystkie moje rodziny są duże, nawet jak obiecuję sobie, że następna będzie mała

Jednak, nie martwi mnie brak małych dzieci, bo przecież one będą, tylko później. Nie wierzę w to, że nie dodali do podstawki basenów i małych dzieci bo się nie dało, tylko po prostu jest w tym jakiś większy zamysł (być może na jakiś dodatek). Poza tym porównywanie podstawy TS2 i TS3 do TS4 chyba nie ma sensu, bo tak jak pisał
Kerbi, będzie ona dawała możliwości jakich nie dawały poprzednie podstawy gry.
No ale, tak jak napisałaś, każdy gra inaczej i czego innego potrzebuje w grze. Dla niektórych brak basenów i małych dzieci w podstawie dyskwalifikuję grę, Ja nie mam z tym problemu.
Cytat:
Napisał Absolem
Teraz niech ktoś mi powie, co zostało w tej grze, przez co warto ją kupić? Ja nie widzę nic, ale to nic. Zabrali masę ważnych rzeczy, okroili grę do cna. Nowa inteligencja simów i stany emocjonalne mam głęboko gdzieś, nie obchodzą mnie bo reszta rozgrywki jest zmarnowana.
|
Jest całe mnóstwo opcji, dla których warto kupić tą grę, tylko nie dla każdego są tak samo ciekawe. Widocznie dla Ciebie nie i chyba nic nie da się na to poradzić. Co do reszty rozgrywki, skąd wiesz, że jest zmarnowana? Nie pokazali nam jeszcze rozgrywki.