View Single Post
stare 13.07.2014, 17:14   #3
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał miłośniczka zwierząt Zobacz post
A dla mnie to nie żadna parodia bo ten otwarty świat im nie wyszedł i gra się cięła wyrzucało z gry i były błędy zapisu dlatego dobrze że, 4 nie będzie miała narzędzia tworzenia stylu i że, będzie miała ekrany ładowania.

No sorry ale tu to już ja się muszę wypowiedzieć... To, że trójka na dzień dobry miała skopany silnik i tonę niedoróbek, jest faktem, z którym absolutnie nie mam zamiaru polemizować. Z tym, że ja jakoś nie mam błędów zapisu, ani wywalania do pulpitu, dlaczego? Dlatego, że ja wertuję neta jak mam problem. Mi owszem gra się tnie, ale mam tonę dodatków CC\Store i prawie wszystkie płytowe, do tego tona modów, no coś za coś, nie ma lekko. Jest to kłopotliwa technicznie gra, ale biorąc pod uwagę frajdę jaką mi daje, to jest ona warta tego, że grzebię przy niej non stop, przynajmniej uczę się nowych rzeczy Ja twierdzę, że przy trójce WSZYSTKIE pomysły EA były dobre, tylko wykonanie bardzo słabe.

Co wiemy o czwórce? Niewiele, ale na podstawie tego co wiemy, co widzieliśmy i o czym czytaliśmy, mając simsowe doświadczenie, każdy powinien już stwierdzić, czy go/ją będzie ta gra kręcić, czy nie.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem