![]() |
#2431 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Mentosik57 : 13.07.2014 - 17:10 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2432 | |
|
![]() Cytat:
Jakby każda firma myślała jak EA, to byśmy stali w miejscu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2433 | |
|
![]() Cytat:
No sorry ale tu to już ja się muszę wypowiedzieć... To, że trójka na dzień dobry miała skopany silnik i tonę niedoróbek, jest faktem, z którym absolutnie nie mam zamiaru polemizować. Z tym, że ja jakoś nie mam błędów zapisu, ani wywalania do pulpitu, dlaczego? Dlatego, że ja wertuję neta jak mam problem. Mi owszem gra się tnie, ale mam tonę dodatków CC\Store i prawie wszystkie płytowe, do tego tona modów, no coś za coś, nie ma lekko. Jest to kłopotliwa technicznie gra, ale biorąc pod uwagę frajdę jaką mi daje, to jest ona warta tego, że grzebię przy niej non stop, przynajmniej uczę się nowych rzeczy ![]() Co wiemy o czwórce? Niewiele, ale na podstawie tego co wiemy, co widzieliśmy i o czym czytaliśmy, mając simsowe doświadczenie, każdy powinien już stwierdzić, czy go/ją będzie ta gra kręcić, czy nie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ci co korzystali z Demo CAS już zauważyli różnicę że, wszystko ładnie i płynnie chodzi a nie tak jak w 3 że, trzeba czekać aż wszystko się załaduje. I do mnie to bardziej przemawia bo to według mnie kolejny plus 4.
![]() |
#2435 |
|
![]()
To już zależy od tego ile jest obiektów w CASie.W czwórce w demo jest tylko 1 grupa wiekowa,a w trójce 6.Więc nic dziwnego,że w czwórce wszystko pięknie,ładnie chodzi,bo jest tam mniej obiektów niż w trójce.W pełnej wersji czwórki zgaduję,że będzie to samo ,chyba,że twórcy lepiej zoptymalizowali grę+trzeba brać pod uwagę,że trójka dostaje jeszcze zamulenia przez te 11 dodatków(jak ktoś ma).Nie wiem,jak to będzie w finalnej wersji czwórki ,pożyjemy zobaczymy.A co do bugów to też muszę powiedzieć,że trójka mnie wnerwia,bo czasami bug jest na tyle poważny,że muszę sima usunąć :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
|
![]()
miłośniczka zwierząt, wydaje mi się, że na siłę chcesz z wad zrobić zalety. To, że cech charakteru Simów będzie mniej niż w podstawie trójki to też zaleta? To, że twórcy wprowadzają różne ograniczenia w rodzaju pozamykanych parceli to też zaleta? Można lubić grę, ale nie maniakalnie. Ja staram się, by sympatia do Simsów nie przysłaniała mi realistycznego spojrzenia na czwórkę. Pewne rzeczy mi się w niej podobają, ale mam też obawy, co nie powinno dziwić skoro już wiemy, że nie będzie w niej wielu rzeczy które znamy i lubimy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Tylko że chcę przypomnieć, że w TS4 będzie można zdobywać cechy podczas gry (tak przynajmniej słyszałem na Centrum Simów)
![]() |
#2438 |
|
![]()
A ja bym wreszcie chciał,by te cechy miały PRAWDZIWY wpływ na życie ,a nie jakieś -10 do nastroju i chciałbym,by cechy zmianiały się podczas gry pod wpływem emocji czy przeżyć.Dla przykładu cecha ''nieśmiały'' ,tu jest przykład,że można tą cechę zmienić,albo tą cechę dostać pod wpływem zdarzeń życiowych.Bo w trójce jak się miało tą cechę to dawała tylko -xx do nastroju.A niech mi ktoś powie,kto nieśmiały idzie i zagaduje nieznajomego na ulicy
![]() Ostatnio edytowane przez Mentosik57 : 13.07.2014 - 17:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2440 | |||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Optymizm stawiany wyżej niż konstruktywna krytyka ponadto w moim odczuciu po prostu źle świadczy o osobie wypowiadającej się. A na 2 miesiące przed premierą można już sobie pozwolić na krytykę ![]() Cytat:
![]() Demo to nie cała gra. Poza tym, gdyby brać pod uwagę TYLKO to, czy simsy się tną czy nie, to najlepiej wypada tu "jedynka" :] Ostatnio edytowane przez Liv : 13.07.2014 - 18:17 Powód: toż to nie po polsku jest :( |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|