View Single Post
stare 14.10.2014, 15:35   #44
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: Zatoka Anglera by Ata

Dzięki wam za komentarze! Mam dzis cholernie dużo czasu, więc wstawiam nową rodzinę. Stwierdziłam, że spróbuje zrobić Legacy Challenge, tak powstała Bronka Norman ^^ Postaram się zrobić jej mega dużo dzieci, żeby było w czym wybierać xD

i takie info do porpzednich odc - photobucket mi zwariował i nie widać moich zdjęć w tematach :C no trudno, ten kto przeczytał to przeczytał. Jak ktoś koniecznie chce popatrzeć na poprzednie zdj to wystarczy kliknąć "wyświetl obraz" i wtedy działają bez zarzutów -___- jak teraz tez sie tak odwali, to zmienie hosting. btw znacie jakies dobre hostingi, na których można wrzucać bardzo dużo zdjęć? oprócz imgura

Od czegoś trzeba zacząć xD

zaczynamy szukać męża! Bronka poznaje Urbana

chyba sie jej spodobal xd

niestety Ubran to nie to czego szukam, ma słabe geny i ogólnie jest brzydki. czas poznać nowych sąsiadów ^^

i kolejnych

blondaskowi się to nie spodobało i pobił Bronke -___-

a Bronka mu oddała

ale potem przeprosiła

Jerzy się mści xD

Urban dzwoni jak widać

i uwaga uwaga po kilku dniach grania w koncu przyszedł ktoś sensowny! listonosz!

dzięki Jerzy za robaki

animacje w dwójce

i listonosz again

Roman [bo tak się listonosz nazywa] wprowadził się do domu Bronki i został jej oficjalnym chłopakiem ^^ Dodał do rodziny 19 000 simoleonów, więc rozbudowałam jej trochę dom. Szkoda tylko ze listonosz ma aspiracje romansowania, nie mam pojęcia co z tym zrobię :/

starania o potomka :>

Listonosz po metamorfozie, ma ładne geny.

I rozbudowany dom! Zastanawiam się czy go nie pokazać w dziale z domami, bo całkiem mi się podoba.

To by było na tyle od Bronki Norman i listonosza. Nie wiem czy ktokolwiek będzie chciał czytać jej losy, dowiedziec się czy zaszła w ciąże i co się stanie z Romanem. No bo jeśli nie to myślałam też żeby wstawić losy rodzeństwa, albo Pani Jakub.

Rodzeństwo

I Pani Jakub

No sama nie wiem co będzie ciekawsze ://

Anyway, enjoy! Bo prędko odcinka nie będzie [szkołaszkołaszkoła ]

La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem