![]() |
#22 |
Reputacja: 23
|
![]()
Dzięki wam za komentarze! Mam dzis cholernie dużo czasu, więc wstawiam nową rodzinę. Stwierdziłam, że spróbuje zrobić Legacy Challenge, tak powstała Bronka Norman ^^ Postaram się zrobić jej mega dużo dzieci, żeby było w czym wybierać xD
i takie info do porpzednich odc - photobucket mi zwariował i nie widać moich zdjęć w tematach :C no trudno, ten kto przeczytał to przeczytał. Jak ktoś koniecznie chce popatrzeć na poprzednie zdj to wystarczy kliknąć "wyświetl obraz" i wtedy działają bez zarzutów -___- jak teraz tez sie tak odwali, to zmienie hosting. btw znacie jakies dobre hostingi, na których można wrzucać bardzo dużo zdjęć? oprócz imgura ![]() ![]() ![]() Od czegoś trzeba zacząć xD ![]() ![]() ![]() ![]() zaczynamy szukać męża! Bronka poznaje Urbana ![]() ![]() chyba sie jej spodobal xd ![]() ![]() ![]() niestety Ubran to nie to czego szukam, ma słabe geny i ogólnie jest brzydki. czas poznać nowych sąsiadów ^^ ![]() ![]() ![]() i kolejnych ![]() ![]() blondaskowi się to nie spodobało i pobił Bronke -___- ![]() a Bronka mu oddała ![]() ale potem przeprosiła ![]() ![]() ![]() Jerzy się mści xD ![]() Urban dzwoni jak widać ![]() ![]() ![]() i uwaga uwaga po kilku dniach grania w koncu przyszedł ktoś sensowny! listonosz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki Jerzy za robaki ![]() ![]() animacje w dwójce ![]() ![]() i listonosz again ![]() ![]() Roman [bo tak się listonosz nazywa] wprowadził się do domu Bronki i został jej oficjalnym chłopakiem ^^ Dodał do rodziny 19 000 simoleonów, więc rozbudowałam jej trochę dom. Szkoda tylko ze listonosz ma aspiracje romansowania, nie mam pojęcia co z tym zrobię :/ ![]() starania o potomka :> ![]() ![]() Listonosz po metamorfozie, ma ładne geny. ![]() I rozbudowany dom! Zastanawiam się czy go nie pokazać w dziale z domami, bo całkiem mi się podoba. ![]() To by było na tyle od Bronki Norman i listonosza. Nie wiem czy ktokolwiek będzie chciał czytać jej losy, dowiedziec się czy zaszła w ciąże i co się stanie z Romanem. No bo jeśli nie to myślałam też żeby wstawić losy rodzeństwa, albo Pani Jakub. Rodzeństwo ![]() ![]() ![]() I Pani Jakub ![]() No sama nie wiem co będzie ciekawsze :// Anyway, enjoy! Bo prędko odcinka nie będzie [szkołaszkołaszkoła ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|