View Single Post
stare 26.08.2015, 19:02   #222
LepkiePaluszki23

Reputacja: 41
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

Cytat:
Napisał Meryam Zobacz post
I mam jeszcze podejrzenie co do Lepkiego, ale tu nie jestem do końca pewna. I jedyny argument jaki mam to jego sam, tylko obrócony przeciwko jemu:
Cytat:
Napisał LepkiePaluszki23
Ja teraz po rozpatrzeniu niektórych postów podejrzewam Hebe oraz Ninę14. Dlaczego? Ponieważ ich posty są takie sztuczne, jakby pisane, aby pisać. Niby starają się nam pomóc, ale nie do końca.

Jego posty są trochę sztuczne, trochę nie do końca, trochę coś ukrywa moim zdaniem. Ale tego jednego oskarżenia napraaawdę nie jestem pewna.
Meryam. Odpowiedź jest kilka stron przedtem. Przytoczę odpowiedni post:

Cytat:
Napisał LepkiePaluszki23 Zobacz post
Została nam jeszcze godzina. Co do Malfuriona. Dobrze PP przytoczył te posty. Dlaczego Don z SPC upierają sie nad wyeliminowaniem Bjork? I w obu przypadkach ich twierdzenie, to to, że strata będzie niewielka. Top jest zastanawiające. Tak więc w głosowaniu pod uwagę biorę tych oto dwóch panów, ale poczekam do końca głosowania, żeby remisu nie było.

Ja mam czas tylko do 17:50, bo potem mnie nie ma, więc w ostateczności wybiorę między nimi sam.
Niektórzy jak ja w wakacje nie maja czasu (sprawy prywatne), dlatego w ostatniej chwili oddałem głos na Malfuriona, a wybór był trudny :\

Cytrysna: Wiem, ze moje posty mogą brzmieć sztucznie, ale na tym etapie gry ciężko mi jest ustalić kto jest podejrzany, a decyzje po przeanalizowaniu mogę zmienić (bo ktoś jest bardziej podejrzany niż osoby podejrzane wcześniej), bo posty dochodzą nowe.

SPC I Malfurion jakoś wydają mi się nadal mafią. Niby są "tak jakby" (pisane w nawiasie) przeciwko sobie, ale jakoś głosują na tę samą osobę.
LepkiePaluszki23 jest offline