![]() |
#191 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
OMG, ile kontrowersji wywołało otworzenie strony i nie wylogowanie się z komputera.
W sumie, to najtrafniej podsumował to Malfurion, bo już nie wiem o co chodzi. Po odwieżeniu strony doszło 500 postów. Pewnie i tak już podjęlicie decyzję, więc się pożegnam z Wami, no ale jeszcze zagłosuję. Waham się między PP a SPC, bo nie wiem, czy pójcie za tłumem jest i głosowanie na Bjork jest możliwe ![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Reputacja: 12
|
![]()
tyle postów... rany... Nie czytałam dokładnie (wręcz bardzo pobieżnie
![]()
![]() |
#193 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Po nadrobieniu tematu stwierdzam, że najprawdopodobniej zagłosuję na Kędziorka. Oprócz niej podejrzanymi wydają mi się być też Malfurion i SPC (choć co do tego drugiego to ciągle się waham, bo zawsze był podejrzewany, a nigdy nie był w mafii...).
Bjork bym sobie na razie odpuściła, bo to, że ktoś mało pisze, to najbardziej beznadziejny argument.
#194 |
Reputacja: 14
|
![]()
Moja czwarta gra. W dwóch zabity byłem przez mieszkańców, a w jednej na samym początku przez mafię. Za każdym razem mnie podejrzewacie i za każdym razem wam nie wychodzi. Nie wiem czy ktokolwiek pamięta poprzednie edycje ze mną, ale zawsze dużo się udzielałem i zachowywałem identycznie jak w tej edycji. Przypadek? Prawo jungli? Biosoczki? Nie, po postu tak jest
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
<Prywata>Wybaczcie, ale jednak goście do mnie wpadli (urodziny) i nie odpuszczę sobie dzisiejsze głosowanie, nie mam jak przeanalizować tropów a nie chcę wysłać PM bez namysłu. Zagłosuję jutro (jak przeżyję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Mary żyje? Ale dlaczego? Zmartwychwstanie ^^
W każdym razie, sam nie wiem na kogo dzisiaj głosować. Pewnie będzie to Bjork, ale coraz bardziej zastanawia mnie Kędziorek. |
![]() |
![]() |
#197 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Ooo Harry załatwił Meryam ulepszony Kamień Wskrzeszenia.No,to uczestników jest więcej
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
|
![]() Cytat:
Powtarzam; ten etap nie daje szans na wytypowanie kogokolwiek, dajac w miare sensowna argumentacje.
![]() |
#199 |
Reputacja: 41
|
![]()
Została nam jeszcze godzina. Co do Malfuriona. Dobrze PP przytoczył te posty. Dlaczego Don z SPC upierają sie nad wyeliminowaniem Bjork? I w obu przypadkach ich twierdzenie, to to, że strata będzie niewielka. Top jest zastanawiające. Tak więc w głosowaniu pod uwagę biorę tych oto dwóch panów, ale poczekam do końca głosowania, żeby remisu nie było.
Ja mam czas tylko do 17:50, bo potem mnie nie ma, więc w ostateczności wybiorę między nimi sam. |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
LP23, bo na kogos trzeba zaglosowac?
I jeszcze dodam, ze mafia lubi przerzucac ciezar podejrzen kiedy sytuacja sprzyja, wezcie sobie to mieszkancy pod uwage, gdybym zginal ![]()
|
|