Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 26.08.2015, 18:12   #11
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

Ok, dobra, przeczytałam wszystkie posty i mam można powiedzieć, że trop.
No i tak jak mówiłam, pierwsze zabójstwo nam wiele powie.
Generalnie Kędziorka bym nie podejrzewała. Co prawda nie wiem jaki to był błąd, że mafia mnie zabiła/nie zabiła, ale ona jedyna napisała, że mafia może objąć strategię eliminowania najpierw tych, którzy dużo kombinują - gdyby była w mafii to raczej by tego nie pisała, bo sama też coś kombinuje, i gdy ja szukałam strategii to sama też jedną dorzuciła. Gdyby była w mafii, to by się tak nie wychyliła.
Osobiście baaardzo podejrzewam Ciastka. Pisze CHOLERNIE dużo, ale nic konkretnego, ciągle pisze o Bjork i o tym, że ona się nie odzywa, itd. podczas gdy to gówniany argument. Jest mnóstwo osób, które się nie odzywają, a widzę je w temacie. Hebe pisze bardzo rzadko, Rainbow też często widuję w temacie, a się nie odzywa. Teraz znowu przerzucił się na Annetti. Widać, że usilnie próbuje od siebie odwrócić uwagę. A to, że nigdy wcześniej nie był w mafii, to też argument z dupy, bo w tej edycji każdy mógł być wylosowany. Ja w jednej edycji byłam Cattanim i nikt się nie zorientował.
To samo tyczy się Malfuriona. Najpierw twierdził, że mydlę oczy, potem też rzucał oskarżenia na Bjork, ale też podaje argumentację z pupy, że się tak pięknie wyrażę.
I mam jeszcze podejrzenie co do Lepkiego, ale tu nie jestem do końca pewna. I jedyny argument jaki mam to jego sam, tylko obrócony przeciwko jemu:
Cytat:
Napisał LepkiePaluszki23 Zobacz post
Ja teraz po rozpatrzeniu niektórych postów podejrzewam Hebe oraz Ninę14. Dlaczego? Ponieważ ich posty są takie sztuczne, jakby pisane, aby pisać. Niby starają się nam pomóc, ale nie do końca.
Jego posty są trochę sztuczne, trochę nie do końca, trochę coś ukrywa moim zdaniem. Ale tego jednego oskarżenia napraaawdę nie jestem pewna.

I główny argument przeciwko nim: mafia musi mieć wszystko na oku. Musi być ciągle aktywna i ciągle wszystko obserwować. Zastanówcie się, kto się bronił najbardziej i kto najbardziej odwracał od siebie uwagę...? Naprawdę muszę to mówić?

Meryam jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania