![]() |
#11 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ok, dobra, przeczytałam wszystkie posty i mam można powiedzieć, że trop.
No i tak jak mówiłam, pierwsze zabójstwo nam wiele powie. Generalnie Kędziorka bym nie podejrzewała. Co prawda nie wiem jaki to był błąd, że mafia mnie zabiła/nie zabiła, ale ona jedyna napisała, że mafia może objąć strategię eliminowania najpierw tych, którzy dużo kombinują - gdyby była w mafii to raczej by tego nie pisała, bo sama też coś kombinuje, i gdy ja szukałam strategii to sama też jedną dorzuciła. Gdyby była w mafii, to by się tak nie wychyliła. Osobiście baaardzo podejrzewam Ciastka. Pisze CHOLERNIE dużo, ale nic konkretnego, ciągle pisze o Bjork i o tym, że ona się nie odzywa, itd. podczas gdy to gówniany argument. Jest mnóstwo osób, które się nie odzywają, a widzę je w temacie. Hebe pisze bardzo rzadko, Rainbow też często widuję w temacie, a się nie odzywa. Teraz znowu przerzucił się na Annetti. Widać, że usilnie próbuje od siebie odwrócić uwagę. A to, że nigdy wcześniej nie był w mafii, to też argument z dupy, bo w tej edycji każdy mógł być wylosowany. Ja w jednej edycji byłam Cattanim i nikt się nie zorientował. To samo tyczy się Malfuriona. Najpierw twierdził, że mydlę oczy, potem też rzucał oskarżenia na Bjork, ale też podaje argumentację z pupy, że się tak pięknie wyrażę. I mam jeszcze podejrzenie co do Lepkiego, ale tu nie jestem do końca pewna. I jedyny argument jaki mam to jego sam, tylko obrócony przeciwko jemu: Cytat:
I główny argument przeciwko nim: mafia musi mieć wszystko na oku. Musi być ciągle aktywna i ciągle wszystko obserwować. Zastanówcie się, kto się bronił najbardziej i kto najbardziej odwracał od siebie uwagę...? Naprawdę muszę to mówić?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|