Marian szkoda , iż tak zarzekasz się , że nigdy więcej klasyków , bo to co zaprezentowałeś jest genialne i niezaprzeczalnie podkreśla Twój wielki i wszechstronny talent !
Jestem zauroczona , zafascynowana ... etc . Twoją prezentacją . Oprócz niesamowitego efektu wizualnego , udało Ci się osiągnąć równie ważny - efekt wpływu na odczucia oglądającego . Można sobie pomarzyć , przenieść się w czasie , poczuć atmosferę minionych epok . Dzięki temu Twój projekt ma duszę i wyzwala czar jaki towarzyszy magii !

Piękna architektura , wspaniałe wnętrza . Całość kipi stylowym przepychem , bogactwem barw i złotem . Kunsztowne umeblowanie i obrazy na ścianach - tworzą zwarty styl .
Wiele rzeczy mnie zdumiewa i zachwyca , ale szczególnie chcę podkreślć sufit w jadalni . Piękny i stylowy fresk . Pierwszy raz widzę zastosowanie tego dodatku !
Pomimo absolutnego zachwytu , jednej rzeczy Ci nie wybaczę !!!
Nie wybaczam tandetnego serwisu porcelanowego na stołach jadalni !

Wybacz , że przyłapałam Cię na zrobieniu gafy , ale jako wielka miłośniczka porcelany - nie mogłam tego przemilczeć .

Twoje stoły powinny być wypełnione porcelaną w kwieciste wzory i złoto .

( jest dużo tego typu dodatków w internecie

) .
Na zakończenie pozwolę sobie mieć nadzieję , że jednak zmienisz zdanie i pokusisz się jeszcze o zaprezentowanie klasycznego i nieprzemijającego piękna , bo potrafisz to zrobić doskonale .