![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zapraszam do obejrzenia mojego kolejnego produktu
![]() Tym razem miała to być typowa kostka sprzed lat, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Uwaga, bardzo dużo zdjęć, mam nadzieję, że większość się otworzy. Oto kostka z zewnątrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzut oka na układ pomieszczeń dolnego poziomu ![]() Wewnątrz, przedpokój na parterze ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Pokoje i sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Układ pomieszczeń na piętrze ![]() Przedpokój na piętrze ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Pokoje i sypialnia na piętrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do oceniania i krytykowania ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Według mnie niektóre pomieszczenia idealnie odwzorowują dawny styl mieszkań, min. kuchnie, korytarze, pokoje gościnne. Gdy patrze na te pomieszczenia jestem w stanie sobie wyobrazić jak wyglądałyby w rzeczywistości. Nie odpowiadają mi niektóre tekstury dywanów, zasłon, ręczników i wykładziny. Tapety są idealne. A bryła ? Mam w sąsiedztwie bardzo dużych podobnych domów, więc odwzorowanie świetne. Zastanawiam się skąd czerpiesz dodatki ? Zdradzisz mi ten sekret? Te okna ! 9/10
Ostatnio edytowane przez Sleeping.Beuty : 16.01.2010 - 20:13 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Piękna praca.
![]() Nie będę opisywać każdego pokoju, bo wszystkie zachwycają. Ta pomarańczowa sypialnia na piętrze najbardziej mnie ujęła, chyba przez ten efekt włączonych lampek. No dobra, jedyne, co mi troszeczkę nie pasuje to dach, taki trochę za płaski. Ale to nic w porównaniu do reszty. Śliczne otoczenie. 10 Pozdrawiam. ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
O boże, już od początku mi się spodobało, a im dłużej oglądałam, tym bardziej czułam się oczarowana tym domem. Świetnie go zrobiłaś, bardzo mi się podoba, w niektórych pomieszczeniach nieco kolory pomieszane, ale ogólnie jest cudnie.
10/10
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Elewacja mi z początku trochę nie pasowała, ale zobaczyłem resztę pracy i cholernie mi się spodobało. Taki polski dom z lat 80/90 :> 10
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Świetna praca! Niezły pomysł z tą "kostką". Doskonałe wyczucie stylu i klimatu, dobrze dobrane kolory i wzory. Te kostki tak faktycznie wyglądały.
Jedyny malutki minusik to taki, że firanki wydają się mniejsze niż okna. Nie podoba mi się, że wiszą niżej, a nie nad oknem. Dom bardzo mi się podoba i oceniam go 9/10. 10 to dostaje u mnie Kowalino ze swoimi pracami więc sądzę, że to jest maksymalna ocena dla zwykłych domków :-) |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Rewelacyjna praca ! To odwzorowanie minionej rzeczywistości jest fantastyczne. Bryła łącznie z kolorem i fakturą tynku, idealnie odzwierciedla domy jakie widzi się na starszych osiedlach w realnych krajobrazach.
We wnętrzach harmonijnie panuje jeden styl. Wielki plus za geometryczne wzory tkanin, niegdyś stanowiły one dominujący deseń wszelkich wyrobów tkackich. Dbałość o aranżacyjne szczegóły wyjątkowo podoba mi się w tej prezentacji. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Sleeping.Beuty, Milou, Inko, Gingers, epletre, aniołek - dziękuję bardzo za komentarze
![]() Zasłony faktycznie wiszą za nisko, spowodowane jest to trochę nietypową wysokością okien. Sleeping.Beuty, okna znajdziesz Tutaj |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła jest bardzo naturalna, ogródek jest fajny, miły dla oka
![]() Na parterze i na piętrze w kuchniach nie podobają mi się kafle, które są takie same jak w łazienkach. Pierwszy pokój na pietrze mi sie nie podoba, ściany mają brzydki kolor. Wszystko inne jest ładne. Podoba mi się. |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
To faktycznie taka kostka. Jest naturalna, a przede wszystkim fajna
![]() Bosko. Klimatycznie i nastrojowo ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |