![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Wrzucam dom robiony w stylu modern. Celem było zbudowanie domu w trochę nowoczesnym stylu. Prosiłbym o wytyczenie błędów itp rzeczy. Pozdrawiam
![]() Wielkość parceli - 40x40 Wartość umeblowanej parceli - 259 323$ Zewnątrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Skromna łazienka ![]() ![]() ![]() Salon połączony z jadalnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia połączona z pokojem rozrywkowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez MyDreams : 02.08.2011 - 10:13 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek jest genialny.. podoba mi się szczególnie bryła...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Fajnie, że się podoba. Dom spakuję i wrzucę. Co do pytania. Tak jest w tym dodatek impreza w plenerze. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
z zewnatrz jest ekstra, bardzo estetyczna i nowoczesna, choc na pierwszym zdjeciu nie podoba mi sie ta czesc z płotem, bo tak troche odstaje od reszty. No i ogródek taki troche ubogi, ale mnie w sumie nie przeszkadza.
Balkon i taras sa fajne. W srodku jest juz moim zdaniem troche gorzej - kolorystyka w srodku jest bardzo typowa jak na nowoczesna chate - mam wrazenie, ze widzialam dziesiatki podobnych domów, wszystko jest sztywnie i do znudzenia czarno-białe. Pozatym nie bardzo mi sie podoba to, ze kuchnia i łóżko wchodzą na okna. I nastepnym razem pamietaj o rzutach ![]() Daję 6/10 i tak poza tematem - troche mnie irytuje nazywanie tematów 'modern house' - jest ich strasznie duzo.
#5 |
Guest
|
![]()
Dosyć fajnie wyszło. Bryła nowoczesna z bardzo fajnymi balkonami. Wnętrza wyszły już trochę słabiej. Najgorzej jest z kuchnią, gdyż powiesiłeś okap na oknie/przy oknie (nvm), tak samo czujnik przeciw pożarowy- o zgrozo! wyobraż to sobie w realu
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Łazienka mi się nie podoba, kolor mi trochę nie pasuję i wgl. drzwi w tym pomieszczeniu powinny być zasłonięte, bo to w końcu łazienka, każdy chce mieć trochę prywatności
![]() Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 03.08.2011 - 19:01 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Bardzo ładna bryła - nowoczesna i elegancka. Rzadko widzi się tak ładnie zaprojektowany dom w tym dziale.
Do wystroju wnętrz użyłeś ładnych mebli, które idealnie pasują do charakteru tego domu. Nie podoba mi się natomiast pomysł na sypialnię. Trudno byłoby zregenerować energię w tak urządzonym wnętrzu. ![]() Kolejna rzecz, która również mi się nie podoba to rozplanowanie roślin. Rabata pośród której dominuje samotne drzewo, kojarzy mi się z bezludną wysepką na tej parceli. Taka ładna bryła domu, zasługuje na bardziej okazałe otoczenie. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi sie bryla jest bardzo oryginalna i modernistyczna,lecz moglas posadzic z jednej strony troche wiecej trawy (trzciny) tej z czwartego zdjecia
![]() Co do wnetrz podobaja mi sie, sa w miare cieple jak na minimalizm, tylko nie podoba mi sie to ze w sypialni jest salon gier, to bardziej nadawalobysie do piwnicy ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ten domek z zewnątrz już bardziej mi się podoba niż w Nadmorskim Domku. Ale faktycznie podobieństwo miedzy nimi jest uderzające. Ożyłeś tych samych elementów (duże akwarium, ten sam kominek, kuchnia jest do złudzenia podobna, jak w tamtym projekcie).
Łazienka bardzo mi się podoba, jest inna niż w Nadmorskim. I lubię tę kolorystykę ![]() Ogólnie jest ok. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|