![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom Tolluza
Jest to przebudowa domu ul. Bardów 35 w Weronie . Przebudowany na potrzeby konkursu - Pokaż mi swoje wnętrze -Edycja walentynkowa Mam nadzieje że dom przykuł waszą uwagę i się spodobał Liczę na konstruktywną krytykę Pozdrawiam Kowalino
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 21:53 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się
![]() Wszystko starannie dobrane ![]() 10/10
#3 |
|
![]()
Witaj!
Na początku napiszę,że jest mi przykro z powodu dyskwalifikacji w konkursie. Uważam Twój projekt za niezwykle udany. Patrząc na niego nie sposób nie dostrzec wielkiego zaangażowania i poświęconego czasu. Udało Ci się osiągnąć niezwykle romantyczny nastrój i klimat domku. Cudowne wnętrza,piękny ogród-nic dodać,nic ująć. Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez Wikki : 10.02.2009 - 14:48 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Się zdziwiłam, sprawdzałam ze dwa razy czy to aby na pewno Twoja 'robota'. ;-)
Typowy dla Ciebie, świetnie rozplanowany i zaaranżowany ogród, jest niesamowicie ciepły i rodzinny. Podobne wrażenie sprawia cała bryła i wnętrza, którymi udowodniłeś, że robisz nie tylko bardzo dobre moderny, ale i klasyczne, swojskie chatki. ![]() Czekam na następne! |
![]() |
#5 |
|
![]()
fajny, ładnie wygląda.
szkoda tylko że wszędzie ta sama kolorystyka. ale tak jakoś nie trafia w mój gust. 9/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dom jak najbardziej mi się podoba, jest taki stylowy. Ogród również śliczny. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 10.02.2009 - 15:05 |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
Dom jak zwykle piękny ![]() I jak zwykle ogród wyszedł Ci bosko A wnętrza równie pięknie Ale dom Tolluza ma jedno pomieszczenie, które mi się nie podoba - przedpokój, lekko w nim dziwnie, ale to pewnie nie twoja wina, tylko projektu domu ![]() 10/10 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Przepiękny ogród, jednak zabrakło mi w tym domu "tego czegoś"-może jakiegoś rzucającego się w oczy dodatku?? 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Kowalino- zazdroszczę Ci takiego talentu architektonicznego...
Po prostu cudo! MAJSTERSZTYK! Fenomenalnie! Genialnie! W sam raz w moich klimacik... Ach... mogłoby się w takim domou prowadzić kilka pokoleń simów... Cudownie... Szczególnie podoba mi się kuchnia w bieli ![]() No i oczywiście: 10/10 Pozdrawiam Gio!
#10 |
|
![]()
Domek świetny
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|