![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Witam Po tej długiej przerwie w projektowaniu domów a mianowicie ponad pół roku zamieszczam swoją kolejna prace .
Skąd te przerwa . Otóż pod koniec maja miałem problemy techniczne z komputerem a mianowicie spaliła się karta graficzna i jak twierdzili informatycy ze sklepu także dysk twardy został uszkodzony więc po tym incydencie straciłem wszystko co było związane ze simami . A miałem na ukończeniu 2 projekty . Po tym bolesnym ciosie musiałem zacząć wszystko od nowa instalacja gry i ściąganie dodatków co zajęło mi bardzo dużo czasu . Ale teraz gdy wszystko wróciło do normy mogę dalej projektować . Przejdźmy Do Domu Posiadłość Cartagina to nie duży dom położony na tropikalnym wybrzeży . Urządzona w stylu nowoczesnym ale starając się zachować ciepłe barwy . Jestem osobiście zadowolony z mojego projektu i mam nadzieje że i wam się spodoba . Cena Domu 380 000 $ i jeszcze jedno Dom Nie Będzie Do Pobrania ze względu na dodatki z płatnych stron . No i na tym skończymy . Niestety zapomniałem dać zrzuty . Dodam w najbliższych dniach . Pozdrawiam Kowalino
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:48 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|