![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Tęskniliście?! ^__^
Wiem, że nie. No, ale to mój nowy dom. Trochę nad nim spędziłam... Mam nadzieje, że wam się spodoba, bo jak nie to <pif paf>. __________________ Dziękuje za poświęcony czas ^__^
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:25 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
prześliczny
![]() uwielbiam pastelowe kolory i kolorowe akcenty w jasnych pomieszczeniach ![]() najbardziej chyba podobają mi się króliczki w ogrodzie i magnesy na lodówce =D w ogóle wszystkie 'pierdołki' są idealnie dobrane ![]() pokój dziecka[?] jest chyba najfajniejszy, są tam świetne lampki (te zwisające), super obrazki i napisy na ścianie. 10/10 =D
#3 |
|
![]()
Cuuuuuuuuuudo !!
Po prosty rewelka, szczęka mi opadła i nawet są króliczki ;D Wnętrza są super, i tak wszystko trzyma się jednego klimatu ;p Pięknie ! Też daję tłustą 10 ;p |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bardzo ładny, widać że się postarałaś. Urzekł mnie ten kamienny ganek z małą fontanienką. A te króliczki to po prostu cudo
![]() Jednak nie podobają mi się jakieś napisy i malunki na ścianach. No i ścieżka do domu obtoczona jednakowymi kamieniami, które wyglądają jak wielkie bochenki chleba. 8/10. Pozdrawiam (-1 za ścienne bazgroły i -1 za ścieżkę z chleba)
#5 |
|
![]()
Ekstra
![]()
#6 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
No, te chleby trochę za duże :> Średnio lubię takie 'starsze; domy, ale ten mi się bardzo podoba. W jednym z pomieszczeń trochę za nowa podłoga, i kuchnia duża, ale jest OK. Zabiję Cię za ten biały śmietnik, chociaż pasuje do tego domu :> 8/9 na 10
|
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Fajna ta wiosna w środku zimy. Mi się podoba.
10/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jasne, że się podoba. Jak w ogóle, twój dom mógłby się nie podobać? xd
Kuchnia i sypialnia z manekinami są boskie! No i oczywiście bryła *__*. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
o *****.
![]() kroliczki sa slodziutkie ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
W bryle nie podobają mi się okna. Ogródek nie jest zły, świetny pomysł z króliczkami
![]() W środku nie podobają mi się niektóre ściany i podłogi, reszta jest ok. Domek jest nawet ładny ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|