![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Elo. Oto lista potrzebnych mi przedmiotów, które po złączeniu stworzą.. Dzika impreze xP (no, może coś w podobie xD)
Wiec potrzebuje : 1)Jakichś butelek, kieliszków po winie, wódce, piwie itd. Porozrzucane; leżące i stojące. Jakby były takie do użytku, tez bym się nie obraziła ![]() I do tego jakieś pety poodgaszane i popielniczki. 2) Fryz z tego zdjęcia ![]() To jest cala Britney z TSR, ale ona jest płatna. A poza tym, chodzi mi tylko o włosy. Jeśli nie da się, no to jakieś inne "ostre" rude fryzurki ![]() ![]() 3)Jakieś ciuchy skąpe, takie jak na imprezach niektórych są. Nie wiem jak to określić, ale chyba wiecie o co mi chodzi ![]() I ogólnie ciuchy na wysokich szpilach. Głównie zależałoby mi na bieliznach, ale tylko na obcasie. I dla mężczyzn spodnie bez koszulek, albo z rozpiętymi koszulami. ![]() 4)Jeszcze jakieś ciuchy porozrzucane po podłodze, jakieś koce itp. ![]() Patrzyłam w wyszukiwarce, ale nic takiego nie znalazłam. Nie wiedziałam jak to sformułować, może dlatego. No. I to chyba byłoby na tyle. Dziękuję za uwagę ![]()
I'll be your wish I'll be your fantasy... Ostatnio edytowane przez misterio : 20.04.2009 - 19:59 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|