|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom: | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 60.00% |
Tak, |
11 | 36.67% |
Nie, |
1 | 3.33% |
Okropność. |
0 | 0% |
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siema, mam do dziś do zaprezentowania kolejny dom. Dom o nazwie "Kolorowa biel".
Dom "Kolorowa biel" to dom przeznaczony do singla. Prosta bryła, mały ogródek, to znaki rozpoznawcze tego domu. Zapraszam do obejrzenia prezentacji. Spis pomieszczeń: kuchnia, przedsionek, salon, łazienka i sypialnia. Testowany: tak Parcela: 2x2 Koszt: 39 528 simoleonów Zapraszam do komentowania i oceniania. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:18 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam Twoje domy.
Masz charakterystyczny styl ich budowania, co zauważam np. w łazience. Tutaj, bryłę oceniam na 10, oczywiście, jednak we wnętrzu coś mi się nie podoba. Chyba ten przedsionek. 9/10 Chętnie bym zobaczyła domek u siebie w grze (: |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jaaaaaaaaaaa daj mi te płytki z łazienek....BŁAGAM!
![]() Jakie śliczne! I w tej łazience zawarłes wszystkie moje ulubione kolory!! I znów ladne łóżko...i kuchnia mi się podoba, salon tak średnio ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzięki za oceny. Aleksandra - płytki z łazienki są z mts2 jednak nie mam dokładnego linku do nich.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Naprawdę fajny domek.
Szczególnie podoba mi się bryła - to ogrodzenie połączone z domkiem i jakby osobno garaż (trochę niezwykły). Mam jednak 2 zastrzeżenia: - oślepiająco biała podłoga w kuchni (to już chyba w 2 twoim domku tak jest) psuje troszczeczkę przytulny klimacik, który stworzyły meble i ściany - pusta podłoga w salonie przed kominkiem (rozumiem, przepisy przeciwpożarowe ![]() @Kubuss - jeżeli biel podłogi w kuchni to wina oświetlenia to wszystko w porządku ![]() A co do podłogi w saloniku to faktycznie grzechem byłoby ją całą zakrywać, ale chociaż malutki dywanik tylko przed kanapą... Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 04.07.2008 - 23:18 |
![]() |
#6 |
|
![]()
Callineck - wiem to przez to oświetlenie ta podłoga jest taka jasna. A w salonie chciałem aby było widać drewno, nie wiem dlaczego ale bardzo mi się ta podłoga podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Śliczny
![]() ![]() ocena- 8/10 |
![]() |
#8 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Podoba mi się w ogrodzie przydało by się moim zdaniem jedno drzewo górujące nad domem .
Wnętrze bardzo ładne jednak nie spodobał mi sie kolor szafek w kuchni nie pasuje . Reszta pomieszczeń bardzo ładna .
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Tfu - paskudny, RZAL, RZAL (stałam się dzieckiem IMOŁ)
Jakbym go wzięła, tobym zmarnowała kilo kukułek (które nawiasem mówiąc też uwielbiam ![]() ocena 8/10.... Bo tym razem powtórzenie po raz trzeci pomysłu pstrokatej łazienki i ten dach jakoś mi nie pasi nad podjazdem... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Chłopie, ale ty masz tempo ^^
Podoba mi się i z zewnątrz i wewnątrz, jedynie salon trochę mdły. 9/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|