![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam oto kilka fotek domu moich Simów , jak wam się podoba ???? w domu nie wszystkie pomieszczenia są umeblowane gdyż moja rodzina dopiero się wprowadziła i dopiero zaczynają tam swoje życie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez rafa_kolarowa : 25.11.2008 - 21:47 |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Temat ma złą nazwę i jest w nieodpowiednim dziale. Przenoszę i zamykam a autora proszę o PW z propozycją zmiany nazwy tematu, wtedy zostanie on ponownie otwarty.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez haughton : 18.11.2008 - 13:31 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ładnie i starannie wykonany dom
![]() Ciekawie dobrane dodatki i kolory. Nie jest napaćkane tak jak u innych (tu ru ru... nie powiem u kogo ![]() Jest dobrze, a nawet świetnie. 9/10 Pzdr. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Brak mi trochę rzutów, sama zauważam jak to jest ważne. Nie wiem więc jak dobrze zagospodarowałaś pomieszczenia.
Ogólnie bardzo przytulnie - racja. Podoba mi się też kolorystyka. Poproszę Cię bardzo żebyś na PW podała mi adresiki stron z których masz te dodatki ![]() aha, ocenka ! 8,5/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki dzięki =]
"Flavour" zrobie fotki rzutu i napewno dodam =] Ostatnio edytowane przez haughton : 18.11.2008 - 14:03 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ty chyba na serio masz jakieś zamiłowanie do kwiatków,
co szczególnie udowodniłaś z przodu domu i na parapecie w salonie . Nie będę się rozpisywała: dom pęka od dodatków, ale nie mam nic do tego . Podoba mi się kolorystyka . Nawet można by powiedzieć, że niektóre pokoje wyglądają naprawde realistycznie . Aż poczułam się jakbym naprawde tam była . W sumie nie mam zastrzeżeń . Podoba mi się . ;]
#8 |
Guest
|
![]()
Hehe Fajnie.
![]() |
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
BRYŁA Bardzo ładna dawno nie widziałem tak dobrej bryły w klasycznym stylu .ale dałaś tylko zdjęcia od frontu domu .Jestem ciekaw jak prezentuje się z tyłu dom .
OGRÓD Znów mało ci widać 2 zdjęcia przedstawiające kilka grządek i widoczny kawałek drzewa podoba mi się ale trochę za mało radze dokończyć ogród z tyłu domu jeśli jest jakieś miejsce . WNĘTRZETrochę mało zdjęć niektórych pomieszczeń np. sypialni . Choć dom sprawia wrażenie dużego zewnątrz w środku jakby jest trochę przyciasno . Używałaś bardzo dużo dekoracji co sprawia że żaden kąt nie jest pusty . Ogólnie b.podoba i to jeszcze twój pierwszy dom nie spodziewałem się że zobaczę coś tak pięknego . OCENA BRYŁA Ocenie to co widzę z przodu a ponieważ b. podoba to 10\10 ale jak wspominałem chętnie zobaczę resztę bryły OGRÓD 7\10 [/b]WNĘTRZE[/b] 9\10 OGÓŁ 8.6\10 Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bosko, bosko i jeszcze raz bosko.
Domek tak realistycznie urządzony, że normalnie aż brakuje słów ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|