|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 26.32% |
Tak, |
10 | 52.63% |
Nie, |
4 | 21.05% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć to mój 39 dom na forum. Zapraszam do oglądania.
Dom "Niezapomniane wspomnienia" zamieszkuje wdowa Józefa Kubrak. Babcia Józia bo tak na nią mówią sąsiedzi przeprowadziła się na przedmieścia 2 lata temu, po śmierci swego męża Czesława. Dom, w którym mieszka jest mały i urządzony w "babcinym stylu", lokatorka ma małą emeryturę, z której musi utrzymać dom, pieniądze które otrzymała po śmierci męża przeznaczyła na budowę domu. W wolnym czasie Józefa zajmuje się ogrodem lub pichci coś w kuchni. Spis pomieszczeń: kuchnia, salonik, łazienka, sypialnia, spiżarnia Testowany: tak Parcela: 2x2 Cena: 32 125 simoleony Zagłosuj. Oceń. Skomentuj. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:19 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Jestem pierwszy
![]() Jak zwykle zbudowałeś mały domek Ogródek i bryła są wnet prześliczne Wnętrze trochę gorzej Ci wyszło, po prostu jest w nich za pusto Ale ogólnie jest przytulnie(rymuje się ![]() 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Witaj
ładny, mały, w sumie zwykły domek ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() |
#4 |
|
![]()
Podoba mi się to , że domek utrzymany jest w zaplanowanym przez Ciebie klimacie .
Wnętrza są dość ciepłe i jest nawet mała spiżarka ( takie babcine pomieszczenie ! ![]() Projekt jak zwykle bardzo estetyczny . ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dzięki za oceny, muszę się przyznać że to mój pierwszy "babciny" dom
![]() steve uliczka jest na przeciwko drzwi imho że jej nie widać bo jest taka sama jak płot ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bryła ładna, chociaż czegoś mi w niej brakuje.
Wnętrze także bardzo fajne, utrzymany lekko wiejski klimat i ładne połączenie kolorów. Tylko trochę za pusto. 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Uwielbiam twoje domki i przyznam, że skoro jest twój pierwszy "babciny domek" to jest genialny. Bryła budynku prosta i niewielka. Ze względów na wielkość parceli ogród również nie jest gigantyczny, ale za to zrobiony gustownie i estetycznie. W środku prześlicznie. Doskonale dobierasz meble do pokrycia ścian i podług. Gorzej natomiast z z wystrojem, a w szczególności w sypialni, której puste ściany wprost mnie przerażają
![]() Ocena 9/10
#8 |
|
![]()
Hmm..bryła mi się podoba ale za to ogród mniej... ta trawa jakas taka dziwna
![]() ![]() Ale ogólnie jest fajnie. ocena:8/10 Pozdrawiam ![]()
#9 |
|
![]()
Niezły. Może nie idealny ale ładny, prosty i przytulny. Ale jedno mi się nie podoba. Grzejniki! Są wszędzie, a nienawidzę ich
![]() Z powodu tych grzejników tylko 9/10 Pozdrowienia ![]()
#10 |
|
![]()
Mmmm ^^
Jaki przytulny ^^ Lubie takie ^^ Tylko w łazience wg mnie jest "chłodno" ![]() 9/10 ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|