|
![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Witam chciałem dziś przedstawić swój kolejny projekt z początku miał być zwykłym lasem plus staw ze zerową ingerencją człowieka czyli natura jednak porzuciłem ten pomysł i owy projekt przerobiłem na Park z małym barem nad stawem .
Inspiracje - Do stworzenie tego parku zainspirowały mnie planty z mojego miasta [ podobna jak w Krakowie ] oraz Pałac w Pszczynie z pięknym ogrodem zachęcam do zobaczenia bo na prawdę piękne miejsce . Koszt Budowy - ok. 320 000 $ Do Pobrania - Nie Wstęp I na tym skończymy Pozdrawiam
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 15:05 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ha a ja część widziałam
![]() Musiałam się pochwalić i być pierwsia ![]() No ale całość jeszcze lepsza. Te wszystkie smaczki - kwiatuszki, kaczuszki, łódki, wysoka trawa - świetny jest ten "barak", jak to go nazwałam. Perfekcyjne zdjęcia ![]() I wiesz co Kowalski - nawet te ogrodzone ścieżki się super prezentują. Ostatnio edytowane przez Björk : 10.12.2008 - 19:00 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mistrzu Kowalski. Kolejny projekt Twojego autorstwa i nie mam się do czego przyczepić. Park jest zrobiony perfekcyjnie. Pokazałeś piękne, urokliwe i zaciszne miejsce, z dala od miejskich hałasów i spalin. Miejsce, w którym można odpocząć. Tak sobie usiąść pod drzewem, czytać jakąś fascynującą powieść albo obserwować taflę wody i słuchać szelestu liści i śpiewu ptaków....
Jestem zauroczona Twoim dziełem i z czystym sercem daję 10/10. PS: Kolejny raz udowodniłeś, że jesteś (obok haughtona) mistrzem w zagospodarowaniu terenów zielonych. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 10.12.2008 - 19:15 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetnie powiedziane.
Tam jest przeuroczo, romantycznie i tak spokojnie. Szczerze mówiąc to chciałabym iść do takiego parku na spacer. Ten park wyglada tak naturlnie, że moznaby pomśleć, że to są zdjecia rzeczywistego obiektu. W ogóle uwielbiam Twoje "tereny zielone". Ocena: 1000000000000000000000/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
O jaaa...ale realistycznie to wszystko się prezentuje
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Boże, to jest BOSKIE!!!
Najpiękniejszy park, jaki kiedykolwiek miałam okazję podziwiać. Zazdroszczę Simom- sama chciałabym w takim wypoczywać ![]() ![]() ![]() Człowieku, masz talent ![]() 10/10, chociaż to i tak za mało. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ten park nie ma minusów, ma za to mnóstwo plusów. Przepięknie Ci to wyszło, wręcz świetnie. Gdybym ja umiał takie coś zbudować. Moja ocena to 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jetem pod olbrzymim wrażeniem twojego projektu
![]() ![]() ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
Cudowny ten park!
Ja tam zaraz idę, podaj adres xD Nic dodać, nic ująć! |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Już ten wodospad na pierwszym zdjęciu zapowiada miejsce, w którym można się niezwykle zrelaksować
![]() Staw jest bardzo wiernie odwzorowany, nie brakuje mi niczego oprócz dzwięku pluskających się kaczek ![]() Piękne drzewa, kwiaty... I świetny barek, bardzo ladny i bardzo klimatyczny ![]() Jeden malutki szczególik mi nie pasuje. Moim zdaniem te parkowe alejki są nieco za szerokie, bardziej pasują do jeżdżenia bryczką niż do spacerów. Ale może ja jakaś zmęczona jestem i wzrok mi szwankuje... ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 11.12.2008 - 02:46 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|