![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wczoraj dosta³am paczkê z gr± oryginaln± SHZ¦Z (z allegro). Instalacja przebieg³a poprawnie ale gdy wejdê w obojêtnie jaki dom to ¶ciany s± czerwone a w trybie ¿ycia one migaj± nawet gdy je pomaluje to nic nie da. Kombinowa³am w ustawieniach ale to nic nie da³o. Jak mogê zrobiæ ¿eby te ¶ciany by³y normalne ?
Tutaj daje zdjêcie domku ¿eby pokazaæ jak to wygl±da: ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.07.2023 - 12:11 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 19
|
![]()
Przypuszczam, ¿e mo¿e to byæ wina s³abych parametrów komputera. Czy mo¿esz je podaæ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
procesor : Celeron 2.40GHz
pamiêæ RAM : 1,21 karta graficzna: 32MB system : xp directX : 9,0c Ostatnio edytowane przez jawo__ : 10.02.2009 - 16:36 |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 19
|
![]()
Hmmm. Na moje oko to powinny pój¶æ bez problemów.
A DirectX jaki masz? Spróbuj te¿ wpisaæ w wyszukiwarkê "czerwone ¶ciany", bo kilka tematów (co prawda dotycz±cych The Sims 2), ale jednak siê przewinê³o ![]() EDIT - po co ja pyta³am o to DirectX ![]() Jakby¶ mia³ z³e, to gra nawet by siê nie zainstalowa³a ![]() No to przejrzyj, to, co wypluje wyszukiwarka... http://www.forum.thesims.pl/search.php?searchid=797091 Ostatnio edytowane przez Björk : 10.02.2009 - 15:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Przejrza³am wcze¶niejsze tematy powi±zane z tym ale niestety to nic nie pomog³o bo wszystko mam dobrze z tym co pisali
Ostatnio edytowane przez jawo__ : 10.02.2009 - 16:37 |
![]() |
![]() |
#6 |
Sk±d: Z pude³ka po zapa³kach
Reputacja: 10
|
![]()
to jest problem z kart± graficzn± moja kole¿anka mia³a tak samo na laptopie. spróbuj zainstalowaæ to na innym komputerze albo pobierz najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej
![]()
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mia³am równie¿ identyczny problem z pojawianiem siê czerwonych ¶cian . Powodem tego by³a zbyt s³aba karta graficzna ( zainstalowanie najnowszych sterowników , okaza³o siê bezskuteczne
![]() ![]() Prawdopodobnie Twój komputer jest za s³aby ( g³ównie karta graficzna ) i nie bêdziesz mieæ mo¿liwo¶ci pogrania na aktualnie posiadanym sprzêcie . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sk±d: hel
|
![]()
A morze sprubuj usunac wszystkie slady po tej grze i zainstaluj ja na nowo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sk±d: mazowieckie
|
![]()
To nic nie da. Mo¿liwo¶ci tej karty graficznej widaæ po trawie. Ja te¿ tak mia³am na starym komputerze, ale by³o o tyle dobrze, ¿e przesta³y mi migaæ ¶ciany po zainstalowaniu ³atki.
A ty sevi zagl±daj do s³ownika ortograficznego.
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|