![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam ![]() Przedstawiam mój kolejny domek, zrobiony z wielkim trudem. Nie jest dokończony, ale postanowiłam że pokaże go na forum, bo już nie mam cierpliwości... Gra mi się strasznie sypie, mam problem z tworzeniem dachów, zamiast normalnych wychodzą jakieś gigantycznie wysokie, nie wspomnę już o wyskakiwaniu gry na pulpit, co mi się wcześniej nie zdarzało... i paru innych szczegółach ![]() Niektóre zdjęcia odrobinę różnią się od siebie kolorystyką mebli,w ostatnim momencie pozmieniałam niepotrzebnie co nieco. Jest to ostatni domek stworzony przeze mnie w TS2, następny będzie w TS3 ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ''Dajesz mi myśli niepokorne, niepokoje...'' ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() ![]() Zalane podziemne przejście ![]() Portal teleportacyjny ![]() Dziękuje za uwagę |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jest śliczny, ale jakoś reszta Twoich domków bardziej mi się podobała. Może to dlatego, że- jak sama napisałaś- ten jest niedokończony?
Ma swój urok, jak każde Twoje dzieło, ale... Na końcowych zdjęciach wydaje się tak jakby romantyczny, ale na początku nie ma się takiego uczucia. I bardzo żałuję, że nie będziesz już wstawiała domków w TS2. Mnie te trójkowe jakoś nie przekonują (z resztą jak sama gra- jestem wierną fanką dwójki ;/) 10/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podobnie jak Liv - jestem rozczarowana faktem, że to Twój ostatni dom do TS2 i, podobnie jak ona, jestem wierną fanką dwójkowej serii. Co prawda nie widziałam Twoich wcześniejszych prac, więc nie mam żadnego porównania, ale wydaje mi się, że poniekąd sprostałaś zadaniu
![]() ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Domek jest śliczny.
Pomieszczenia po prostu zachwycają,piękne dodatki z internetu,wszystko ma taki romantyczny nastrój.... Szkoda,że to Twoj ostatni domek w TS2,trójka do mnie pod względem domow nie przemawia... 10/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Hmm... bardzo mi się podoba, z tym, ze wolę zwykłe domy, w których mogliby mieszkać zwykli simowie.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]()
Chciałabym coś jeszcze wybudować w dwójce
![]() ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Aya : 04.07.2009 - 13:11 |
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Cuuudo !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Projekt, pomimo że niedokończony, jest całkiem dobry. Ba!, bardzo dobry. Jednak, może zaskocz nas czymś innym, w innym stylu? Wiem, każdy jest lepszy w innej dziedzinie, ale trzeba się rozwijać (nie, nie twierdzę, że jesteś zła). Masz pomysły - to widać. Jednym razem są to krew, czaszki na podłodze, innym (jak tu) natomiast portal do teleportacji, kula niczym od wróżki. Ale problem tkwi w tym, że to wszystko się razem łączy i tworzy jeden świat. I to mi nie gra - projekty się ze sobą zlewają.
Rozumiesz? Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja również mam nadzieję , że nie porzucisz całkowicie " dwójki " , do której jest tyle dodatków uatrakcyjniających grę .
![]() Zawsze zanim zajrzę do Twojego tematu wiem , że to co zaprezentujesz będzie mi się podobać i tak też jest tym razem . Lubię Twój styl , bo utożsamiam go ze sceną teatru . ![]() Potrafisz ciekawie łączyć ze sobą przedmioty i barwy dzięki czemu wykreowałaś własny i oryginalny styl . Ponadto wszystko u Ciebie jest takie magiczne .... ![]() Projekt bardzo mi się podoba ! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Te zalane podziema ...mmmm... cud, miód i orzeszki ^^
nie moge się napatrzeć 10/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|