|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz ten dom ? | |||
Świetny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 36.36% |
Bardzo Dobry |
4 | 36.36% |
Dobry |
3 | 27.27% |
Totalna Masakra |
0 | 0% |
Głosujących: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Jak już nazwa mówi, to twierdzę, że przesadziłem troszkę z tymi roślinkami, ale to się okazało już po fakcie jak wyszedłem z transu i skończyła się forsa <hahaha>, wszelkie niedogodności proszę kierować do fiołek ponieważ przez jej ciągłe imprezki nie mogłem się skupić nad projektem;D
Zapraszam do oglądania i komentowania ;D Bryła i zrzut : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korytarzyk : ![]() ![]() ![]() Łazienka : ![]() ![]() ![]() Kuchnia : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia : ![]() ![]() ![]() Taras : ![]() ![]() ![]() Salon : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kącik komputerowy : ![]() ![]() Sypialnia : ![]() ![]() ![]() Łazienka 2 : ![]() ![]() ![]() Dziękuję ;D
Ostatnio edytowane przez Matt : 19.01.2010 - 20:18 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Świetnie swietnie, nparwdę wszystko mi sie podoba, tylko kuchnia chyba nieco za sterylna
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Sypialnia wyszła Ci najgorzej pomieszałeś kolory, w kuchni nie pasuję ta tapeta. Ogólnie jest super. Jeden z najlepszych domów modernów na forum
![]()
#4 |
|
![]()
ładnie ci wyszedł ale tak dużo to ci nie przeszkodziłam 10/10
#5 |
|
![]()
Gdziesz przesada.... wręcz przeciwnie! Mi bardzo przypadł do gustu
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 16
|
![]()
Szczerze mówiąc to dom nie podoba mi się. Jest bez wyrazu, o taki jakich dużo, jedyne co w nim nowatorskie, to zabójcza ilość drzew i krzewów w nazwijmy to ogrodzie.
Środek przytłoczył mnie. Dzieje się tu dużo - za dużo. Mamy połączenie ładnych mebli (świetny regał przy schodach) z makabryczną wręcz ilością różnych dodatków, zestawionych dość przypadkowo. Przez to można odnieść wrażenie, że mieszkańcy domu nie mają gdzie trzymać wszystkich swoich rzeczy (albo że są strasznymi flejami - szczególnie w kuchni) Brakuje również spójnej linii kolorystycznej dla domu. 3,5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się pomarańczowa łazienka, tapeta w kuchni i jadalni.
Odrobinę zagracony korytarzyk i łazienki. Bryła ładna, drzew rzeczywiście za dużo. Ładny dom, ale nie zachwycający. 7/10 |
![]() |
#8 |
|
![]()
No a mnie się podoba
![]() ![]() Kuchnia tylko strasznie pusta, no i tym ogrodem to mnie zabiłeś po prostu. Muszę napisać masakra <wybacz> ![]()
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jak nie ma ogrodu jest źle, ale jak jest go za dużo to też jest źle
![]() Dom (oprócz kuchni) zbyt zagracony (jest źle jak świeci pustkami, ale tak też nie może być ![]() Ale ogólnie mi się podoba ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Bardo podobają mi się wychodki :p
Panuje w nich ciepła kolorystyka i w ogóle nawalone dodatków-SUPER Inne pomieszczenia również fajnie, podoba mi się ściana w kuchni, choć twierdze, że trochę do niej nie pasuje ![]() Podoba mi się, że w niektórych miejscach jak np. w łazience jest dużo tych dodatków, tak powinno być! Wszystko jest takie fajowe ![]() Ogólne wrażenie: superowo, nowocześnie :p 9,99/10 czekam na inne propozycje :p
|
|