![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Niniejszym mam zaszczyt ogłosić, że w poszczególnych kategoriach
Forum Awards 2009/2010 zwyciężyli:
Dla przypomnienia, oto co żeście wybrali ![]() Najlepszy post: Najlepszy avatar: Najlepsza sygnatura: Zwycięzców proszę o pisanie w tym temacie, jaki by chcieli kolor rangi. W imieniu całego zespołu serdecznie wszystkim dziękuję za miłą zabawę i gratuluję zwycięzcom ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 06.05.2024 - 21:11 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To widzę, że pierwsza będę- #990033, ten, którym zwykle się podpisuję w sygnach
![]() No i gratulacje pozostałym zwycięzcom i dziękuję tym, którzy oddali na mnie swój głos.
Ostatnio edytowane przez Invidia Semper : 22.02.2010 - 07:09 |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jednak ja
![]() Dziękuję tym dziewiętnastu osobom, które na mnie oddały swój cenny jeden głos ![]() Bardzo cieszy mnie wygrana, tym bardziej, że, nie ukrywajmy, najbardziej zależało mi na tej właśnie randze (chociaż byłam nominowana w innych kategoriach). Za trzecie miejsce w Fotostorytellerze (co ja tam w ogóle robiłam?!) również Wam dziękuję. I gratulacje dla reszty zwycięzców ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jakieś takie przewidywalne były te wyniki...
![]() cóż,moje głosy zupełnie odbiegały od wyborów reszty ludu. gratuluję wszystkim! |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
gratuluję wszystkim no i dziękuję osobom, które oddawały na mnie głosy w tych różnych rangach
![]() Kolor rangi: #4F2F4F (zastrzegam sobie jednak, że w przeciągu dwóch dni mogę prosić jednak o zmianę ![]()
#6 |
|
![]()
#ff3399
I dzięki za tego Pudziana, naprawdę fajnie coś wygrać! Tylko zastanawiamy się nad formą... czy nie lepsze byłoby np. Pudziany? Chociaż to głupawo brzmi.
#7 |
|
![]()
Pudziany :'D
ale się stoczyłam. z dumnego Picassa przeobraziłam się w jakiegoś Trendsettera. ![]() ![]() proszę kolor #3f3f3f
call me okrop(w)uss. Ostatnio edytowane przez wuSs : 22.02.2010 - 08:37 |
![]() |
![]() |
#8 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Gratuluje wszystkim zdobytych rang.
![]() Kolor poproszę BLACK [#0e0e0e]. Dziękuje osobą, które na mnie zagłosowały jak i również dziękuje innym architektom za konkurencje.
#9 |
|
![]()
noo, ja tez gratuluje, a w szczegolnosci naszemu forumowemu plasticzkowi!!!
#10 |
|
![]()
Gratuluje 'wygranym' :3 A szczególnie Rocket tego upragnionego pLaStIcZkA xD
I oczywiście gratulacje dla Kowalino, za wspaniałe projekty i życzę przyszłych sukcesów^^ Miło było mi być nominowaną do 4 kategori z czego w aż 2 wygrałam. Jestem rok na forum a takie miłe zaskoczenie ^^ Dziękuje wszystkim za głosy i za czysta (miejmy nadzieję : P) rywalizację. Miluch - #cc3399 Forumoholik - #00ccff
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|