|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kolejny dom, tym razem w wakacyjnym klimacie
![]() Parcela działa jak apartament, powstała jakiś czas temu, ma trochę wad, między innymi jeśli chodzi o kolory, przesadziłam trochę z niebieskim, zapraszam do komentowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Salonik ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pięknie wygląda ta parcela. Jak obrazek wycięty z Grecji. Bardzo dobre rozplanowanie architektury i roślinności. Do tego ładne wnętrza, stylizowane na te, jakie widzi się w domach w ciepłym klimacie. Błękit w roli głównej to idealny kolor przedwodni dla tego projektu.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zgadzam się z aniołkiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dom boski na serio tylko nie pasuje mi troszkę przedpokój ale jest OK !
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dom przepiękny. Udało Ci się perfekcyjnie odtworzyć klimat południowej Europy. Naprawdę, nie mogę się napatrzeć. Jak wspomniała aniołek, świetnie rozplanowałaś wnętrze, a błękitne aranżacje w tym domu są idealne. Wszystko z wyczuciem dobrego gustu. Gratuluję talentu i życzę dalszej weny do budowania domów.
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wcale nie przesadziłaś z niebieskim
![]() Dom jest naprawdę świetny, nie widzę w nim żadnych wad. Nie wiem, co mam jeszcze powiedzieć ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dom jest cudowny. Gdyby nie to,że mam strasznie zapchany komp błagałabym cie o niego.
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Cudowny, podoba mi się ten grecki klimat, wszystko do siebie pasuje
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
o żesz kurde. umarłam. dom jest mega super zarypiasty ! xD normalnie jak w grecji (wiem bo byłam
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
aniołek, Hachibi, Kysiula, Nightfall, chrupek, Saheli019, arancie, suomii - dziękuję pięknie za miłe komentarze
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|