![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! Dzisiaj podjąłem się nowego projektu. Przyłożyłem się trochę i dzisiaj skończyłem. No więc dom nazywa się Grande Maison Moderne (fr. Wielki Nowoczesny Dom). Pod spodem ki9lka info o domu. Serdecznie zapraszam do oglądania zdjęć. ; )
Wartość parceli Umeblowane 146 497 $ Nieumeblowane 53 166 $ Dom zawiera: -sypialnie -2 łazienki -kuchnie -salon -pralnie -przedsionek -taras -basen Zapraszam do oglądania i komentowana moich domów. ; D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za obejrzenie. Ostatnio edytowane przez megasimolxd : 20.07.2011 - 16:02 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że to Twój najlepszy dom. Szkoda tylko, że zepsułeś go kilkoma akcentami rażącymi np. wypełnienie basenu, czy w kuchni te zielone akcenty. Jednak pomimo tego ogólnie dom mi się nawet podoba. Widzę, że budujesz coraz lepiej, więc czekam na Twoje kolejne dzieło.
PS. Skąd są schody? |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z zewnątrz dom wydaje się bardzo uporządkowany i ładny. Wnętrza sprawiają trochę gorsze wrażenie. Umeblowanie jest strasznie ascetyczne, a ponadto ustawienia mebli nie są dobre. Wszystko wygląda na przypadkowo porozstawiane i dobrze nieprzemyślane. Kolorystyka niektórych pomieszczeń też nieco razi np. ten błękit na piętrze. Wyjątkowo nie pasuje również biała, drewniana podłoga ze "zniszczonych" desek - akcent nie do tego stylu.
Dla lepszego efektu, musisz jeszcze popracować nad lepszym kadrowaniem zdjęć. W kadrach jest za dużo podłogi i sufitów. Tym razem dam Ci 7,5/10. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Otoczenie tym razem mi się podoba bryła też jest ładna brawo!
tylko to ogrodzenie mi nie pasuje ... Wnętrze nie podoba mi się tak bardzo jak w poprzednim domku Lecz bardzo fajne łazienki ![]() sypialnia wydaje mi się za duża ![]() prze schodach mogłaby stać barierka lub półścianka ,przecież można SPAŚĆ!!! xd tak to nawet fajnie tylko troszkę pustawo miejscami ;0 Ocenie na 8/10 twoje domki mi się podobają mają klimat Może zbudowałbyś coś z dodatkami z internetu ? |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzięki Einarr i aniołek za opinie i oceny. rath schody są z dodatku pokolenia. Aniołek postaram się jeszcze bardziej z tymi zdjęciami.
__________ Pozdrawiam |
![]() |
#6 |
|
![]()
Domek mi się podoba.. jest jednym z lepszych twojego autorstwa... Ma ciekawą dosyć bryłę... ogródek jak zawsze mi się podoba (kwiatki...^^), W środku jest ładnie i przytulnie tylko trochę pusto (np. w sypialni), ale tak jest git..!
8,6/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki. Po części też tak uważam. ; )
__________ Pozdrawiam |
![]() |
#8 |
|
![]()
Hmm, tak jakoś przeciętnie. Dużo domów nowoczesnych jest na forum, a ten prawie niczym się spośród nich nie wyróżnia. Oczywiście, nie żebym miała coś przeciwko nim, po prostu dom musi mieć w sobie to coś, co przyciąga i zachwyca, co na pierwszy rzut oka zachęci do obejrzenia kolejnych zdjęć. Fajnie, że eksperymentujesz z kolorami, to zdecydowanie daję Ci na plus. Ale ani bryła nie zachwyca, ani jakoś szczególnie wnętrze nie zachęca... No nie wiem, może jestem za bardzo wybredna, choć z drugiej strony jakbym miała od razu poszufladkować ten dom byłby z pewnością na półce podpisanej "ładne".
|
![]() |
![]() |
#9 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Domek bardzo ładny. Ja nigdy bym takiego nie zrobił. Jedynie co mi się nie pasowało, to obraz nad wierzą stereofoniczną, i kolor basenu (?), czyli te ściany i podłoga w basenie..
![]() Moja ocena to 8/10 @EDIT: Tylko kwiatki takie za kolorowe, jak mozaika.. ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
No to się cieszę, że domek się podoba. Mam nadzieję, że będzie więcej komentarzy. ; )
__________ Pozdrawiam |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|