![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam, tutaj zaprezentuje Wam relacje z zycia moich simow ; )
UWAGA, DUZO ZDJEC! Przedstawiam Wam państwa Jones, moich simow ; >
Matt i Lora wprowadzili sie na Lazurowa 1 w burzujskiej dzielnicy ![]() Tutaj Lora oddycha swoim burzujskim powietrzem. Grubasek z niej. ![]() Przyszedl czas zeby zapoznac gosci... Na kanapie Sobieslaw Macierzanka i Pan odlot(zapomnialam imienia). Ta ruda to nowa kobieta Pana Odlot, poniewaz z tamta sie rozwiodl i zostawil ja z 4(!!!) dzieci. ![]() Jak widac Lora stara sie byc prawidlowa pania domu. Ogolnie to jest aktorka drugoplanowa i zarabia kokosy razem ze swoim mezulkiem, ktory jest prawnikiem rodzinnym. Tutaj wykazuje swoje umiejetnosci kulinarne. Lora marzy o dziecku, ale jej maz nie jest gotowy na ojcostwo. ![]() Jak widac woli poflirtowac z zona w kuchni ; ) jego mina mnie rozwala. ![]() A tutaj pierwszy obiad z nowymi znajomymi. Jak widac zajadaja burzujskie czili kon karne. ![]() slodki jest wedlug mnie. ![]() ![]() ![]() niestety obiad dobiegl konca i Lora musi sie wyszykowac do pracy. ![]() patrzy czy limuzyna nie jedzie ; D ![]() Tymczasem Matt podczas nieobecnosci zony postanawia troche pocwiczyc. jak widac troche mu to nie idzie. ![]() po ciezkim wysilku upragniony prysznic ![]() Lora wrocila z pracy i postanawia zrobic niespodzianke mezowi w lozku ![]() Hah, oto tej nocy Lora zaszla w ciaze. ![]() Jakis czas pozniej... Lora po zrobieniu testu ciazowego. jak widac wielce uradowana i szczesliwa. troche boi sie powiedziec o tym Mattowi, ale jakos to bedzie... ![]() postanowila spalic troche sadelka ; ) ![]() w koncu maz wrocil z pracy, najpierw buziak, rozmowa... ![]() ![]() uff, uciesszyl sie ![]() No i tu Lora...uwazam, ze ciaza jej sluzy. zrzucila troche masy, zmienila fryzure. ; ) wyladniala, ahh.. uwielbiam ja. tu zdjecie w pokoiku dzidziusia. bedzie coreczka. ![]() tu wita meza ![]() Matt postanowil sie troche rozerwac i spotkal sie z Odlotem ; ) ![]() ![]() Niestety Lora pewnego dnia trafila do szpitala, na szczescie po kilku dniach ja wypisali, dziecko jest bezpieczne. ![]() zaczyna sie porod ![]() a tu Lora juz w domu, razem z Debbie. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Larandil : 13.07.2012 - 11:36 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Hah, bynajmniej nie wyobrażałam sobie ich jako małżeństwa xD
Śliczne zdjęcia, Tenziu ![]() ![]() I zupełnie się z Tobą zgadzam - przysłużyła się Lorze ta ciąża :> No i Matt to ciacho, nie ma co ![]() ![]() Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się kolejna część i zobaczymy małą Debbie z bliska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczna rodzinka!
Czekam z niecierpliwością na kolejne części!*.* Matt, rzeczywiście jest słodki, a pokoik małej Debbie mnie zauroczył. Podoba mi się styl tej pary. Młoda mama, również śliczna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
kocham ich
grafikę masz po prostu cudowną, a simowie są piękni ciekawie opowiadasz, nie tracisz humoru ![]() kurde, te działy to jedno z lepszych udogodnień czekam na więcej *_*
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam słabość do Twoich simów, zawsze mi się podobają. Fajnie wystylizowana simka, kojarzy mi się ze stylem pin-up. Zawsze umiesz wszystko bardzo barwnie przedstawić i to też mi się podoba. Świetnie zapowiada się Twój album.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ooch! Krzywy nos Sobieslawa Macierzanki.
![]() Fajnie sobie grasz! Czekam na więcej! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]() Uwielbiam Lorę. Jest tak rozkosznie pulchna, wygląda przecudnie! Gdzie dostanę takie wdzianka dla puszystych? :>
http://i1151.photobucket.com/albums/...randil4/13.png - moja bogini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Helołł, to znowu ja. dziekuje wszystkim za pozytywne komentarze ; )
Oto zdjecie nieco wiekszej Debbie, rude wloski, bo tak. to zostanie tajemnica.
![]() Nie no, tak naprawde to sie tak zrobilo, bo zainstalowalam sobie wloski dla niemowlat, a ze Debbie byla juz urodzona, to domyslnie dostala rude wlosy(tak mi sie wydaje, bo mojej siostrze tez tak sie zrobilo. zobaczymy). Poki co, to myslcie sobie, ze Lora to naturalny rudzielec. ![]() Matt wrocil z pracy i przywital sie z zona. ![]() No i tam jakis czas pozniej, gdy Lora postanowila wrocic do pracy, a Matt zajal sie Debbie. Coz, nie da sie ukryc, ze troche sie posiwial i stara sie odmlodzic na sile, aczkolwiek zegar biologiczny tyka, a czterdziecha niedlugo mu stuknie. ![]() ![]() W koncu Debbie zglodniala. ![]() I nareszcie urodziny, juhuhuh! Oczywscie Matt - wzorowy tatus, uparl sie by to on trzymal dziecko i zdmuchnal swieczki. Lora sie zgodzila(nie miala wyboru). Urodziny byly skromne. ![]() Mina Debbie - bezcenna. ![]() Kilka lat pozniej(na niby). Moim zdaniem Debbie jest urocza. Wykapana mamuska z niej. Oczywiscie musialam nacykac jej zdjec, a nie umiem zrezygnowac z zadnego, wiec wstawiam wszystkie. ![]() takie tam na kibelku z zamknietymi oczami ![]() ![]() ![]() W koncu postanowila obudzic sie w srodku nocy i wszystkich obudzic. ![]() Lora. ach, te macierzynstwo. pojawilo sie troche zmarszczek przez te nieprzespane noce. kilogramy rowniez wrocily... ![]() ...Matt'a tez odwiedzily zmarszczki. swoja droga, ostatnio mu sie z zona nie uklada. ![]() nie jedza razem sniadania. ![]() na koniec slodkie zdjecie. ![]() dziekuje za uwage |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 16
|
![]()
Och. :<
Co się dzieje z rodzicami? Kryzys? Mama nadzieję, że szybko się pogodzą! Dalej nie mogę pojąć faktu jakim cudem Matt ma blond włosy i czarny zarost?! XDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
pofarbowal sobie :<
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |