Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.02.2009, 19:20   #1
Aya de Chat
Guest

Domyślnie Minimal - [debiut] [BRAK ZDJĘĆ]

Ok, wpierw powiem że jestem noga z ogrodów i brył, o. dziękuję i zapraszam do ocen :]

dziękować za uwagę

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:25

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.02.2009, 19:26   #2
steve
Guest

Domyślnie Odp: Minimal - [debiut]

Witaj
Ale kolorowo! Jednak ładnie Najbardziej podoba mi sie łazienka, kolor płytek na ścianach jest śliczny. Chyba jedyna rzecz jaka mi sie jakos bardziej nie podoba to ten kominek/piecyk w przedpokoju. Bryła szczerze mówiac faktycznie za piękna nie jest i nie podobają mi sie schodki na zewnątrz. Jednak ogólnie bardzo pozytywne mam wrazenie po tym domku i 9/10.

stare 27.02.2009, 19:31   #3
Aya de Chat
Guest

miało być kolorowo, ostatnio coś lubię bardzo optymistycznymi simami, domami grac

A bryła to i mi się nie podoba, ale usiłowałam ją z 1000 razy poprawiać i było coraz gorzej, no nie mam smykałki no dzięki za ocenę

stare 27.02.2009, 19:51   #4
Gio

Reputacja: 15

Cóż.
Róż na ścianie potrafi lekko przybić, zwłaszcza w przedpokoju. I po co w przedpokoju kominek?
I ten telewizro w jadalni- też tak jakoś niezbyt pomysł extra. Ale ogólnie to miło, kolorowo i przytulnie

Ocenka to:
7/10

Ps. Następnym razem, Słońce zmniejsz zdjęcia
stare 27.02.2009, 20:00   #5
dżin.

Reputacja: 10

To twój pierwszy dom?Jak tak to jest bardzo ładny, taki kolorowy, ciepły i wesoły
Tak słodko mi się zrobiło, nawet nie widać słabej jakości zdjęć
10/10
dżin. jest offline  
stare 27.02.2009, 22:17   #6
kubuss

Cześć. Zacznę od bryły szczerze mówiąc jest brzydka. Ocena: 3/10. Ogród skromny i nawet mi się podoba. Ocena: 10/10. Przedpokój bardzo ładny, kolory super, nie lubię różu ale w tym "zestawie" mi się podoba. Jadalnia podpada mi tu trochę pod retro i tu znów są ładne kolory. Telewizor tylko wygląda jak wycięty z kartonu o.O Kuchnia jest taka estetyczna, czyli coś co lubię Fajne kolory mebli. Łazienka w moich ulubionych kolorach, ładna przestronna. Nie wiem tylko jaką rolę gra tam ta szara ściana, czy ona jest w ogóle pomalowana ?? Biuro nie za duże, praktyczne podoba mi się oddzielenie go luksferami od sypialni, która to jest "skąpana" w bardzo w bieli, tapeta ładna we wzorki czyli nie pusta, bardzo ładne obrazy. Czyli ogólnie to wnętrza Ci wyszły super, bryła gorzej. Jak na Twój 1. dom to bardzo fajny, popracuj tylko nad bryłami Ocena ogólna: 8/10

kubuss
kubuss jest offline  
stare 27.02.2009, 22:27   #7
cerastes

Bryła , elewacja oraz zadaszenie - bardzo ujmują prezentacji .
Natomiast wnętrza stanowią miłe zaskoczenie . Podobają mi się zestawienia kolorystyczne , meble , dekoracje - aranżacja wyszła ciekawie pomimo , że jest na poziomie początkującym .
cerastes jest offline  
stare 27.02.2009, 23:06   #8
Paka

ALe przedpokój jest fajny ^^
A jadalnia i kuchnia taka jakaś kosmiczna xd
Za to bardzo sie ciesze ,że dbasz o środowisko , jeżdżąc hybrydą xDxD
Za domek dam 8/10 ;]
Paka jest offline  
stare 27.02.2009, 23:43   #9
Nadine

na początek powiem, że zdjęcia są śliczne, nikt chyba jeszcze tu nie robił tak świetnych.
z umeblowania, strasznie podoba mi się sypialnia i łazienka, są mega. a te lustrzane podłogi świetnie się prezentują.

w sumie nie podoba mi się jedynie sam w sobie dom z zewnątrz, nie wygląda fajnie. : p

[img]http://i41.************/34tajvd.gif[/img]
Nadine jest offline  
stare 27.02.2009, 23:50   #10
Callineck
Guest

Bryła faktycznie średnia, ale ogródek jest i to całkiem niebrzydki Tylko jakby był większy byłoby lepiej. Bardzo podoba mi się ta żwirowa ścieżka.

Przedpokój - dziwi mnie trochę kominek w tym miejscu. Zawsze bardziej sobie go wyobrażam w salonie. Ładna kanapa i turkusowa tapeta.

Jadalnia - piękne pomarańczowe pokrycie ścian i zabawny żółty telewizor. Meble raczej zwykłe, ale w takim pomieszczeniu to akurat zaleta.

Kuchnia - fajna ściana za lodówką, ładne kwiaty i fajna gofrownica (opiekacz ).

Łazienka - w całym domu najbardziej mi się podoba to pomieszczenie. Piękne kolory, pokrycia ścian i armatura. Ciekawe ustawienie.

Biuro - dobrze zrobione, najlepsze są jednak luksfery

Sypialnia - za bardzo pastelowa i trochę mdła.

Widzę, że jesteś fanką podłogi murano, jest bardzo efektowna, ale położenie jej w całym domu to lekka przesada. Moim zdaniem podłoga w sypialni dużo lepiej by wygladała jakby nie było tej nakładki

Debiut bardzo udany, czekam na następne projekty

Ostatnio edytowane przez Callineck : 27.02.2009 - 23:52

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania