|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dam okienko jest przeznaczony dla samotnej matki z dzieckiem.
Front: ![]() ![]() Wchodzimy do małego przedpokoju wypełnienego kwiatami: ![]() ![]() ![]() ![]() Następnie salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Następnie przecodzimy do kuchni połączonej z jadalnią: ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia matki: ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój dziecka: ![]() ![]() ![]() Ma koniec łazienka: ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() ![]()
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
no to tak. od razu powiem że mi się nie podoba. większe zdjęcia proszę! z na zewnątrz dom wygląda strasznie, powinnaś zmienić dach bo jest za duży. a łazienka jest za duża. i przedpokój wypełniony kwiatami wygląde równie brzydko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
za małe zdjęcia i za ciemno i jeszcze za dużo kwiatów 4/10
|
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
OOO ten dach jest okropny taki duży i ciemny na 1 zdjęciu nie widać nawet gdzie się kończy .
Wnętrze tyle kwiatów tam nawet chyba się przejść nie da . Podoba mi się nawet salon ale ciągle za dużo kwiatów . Sypialnia za ciemna i Pokój dla dziecka też za ciemny . Ocena 2\10
#5 |
Guest
|
![]()
Pierwsze co rzuciło mi się w
oczy to ten okrobny 'busz' ! Na reszte pomieszczeń powinnam się nie wypowiadać,lecz zrobie to po to aby cię zmotywować ![]() sam hall mnie przerarza.ciemny -jeszzce na dodatek te *gupie* kwiatki. Kuchnia raxi w oczy, powinna być spokojna i uporządkowana. Salon,to nie wygląda jak salon. Pokój dziecka jest okropny,nie mam pojecia jakie małe dziecko chciałoby zamieszkać w takim pokoiku. Sypialnia jest również tak ciemna i taka ... aż nieprzyjemna. Łazienka,już nie wspomne o tej tapecie-czy to jej miejsce ? (widziałam gorsze domy,wiec sie nie przejmuj ![]() 3/10 Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się
![]() moja ocena - 3,5/10 |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Dom w stylu Tokio Hotel
![]() Podoba mi się odważna, gotycka sypialnia... Natomiast dach wiele psuje... Przytłacza swoim ogromem... Pomieszczenia są wg mnie za ciemne (ale przypuszczam, że Tobie chodziło o to by były mroczne). No i jest dużo niewykorzystanego miejsca. Moja ocenka 5/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ojejku....busz w przedpokoju mnie o mało nie zabił...
2/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
no comment...
0/10 Żal... |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
OMG! Co to ma być!? Jakaś dżungla czy co? Tylko lian tam brakuje ;p.
Każde zdjęcie jest inne. Trudno o ocenić. Do jest jakby niedokończony. Ten dach - fe! I czy ten dom ma wogóle jakies pokrycie ścian z zewnątrz? W środku wszędzie te kwiatki, kolory ze sobą nie grają, gdzieniegdzie pusto. Z zewnątrz widać, że jeszcze ustawiałaś niektóre rzeczy. Na jeziorku jest ten czerwony kwadracik, teleskop (czy co to tam jest) nie jest jeszcze ustawiony. No comments - 1/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|