|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo, bardzo ładny
![]() Niektóre mebelki i to "podziurawione" ogrodzenie mi się nie podobają... Ale ogólnie sprawia sympatyczne wrażenie ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przytulny w niektórych momentach domek, ale łazienka mi się średnio podoba.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten domek jest śliczny
![]() ![]() ![]()
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
W pierwszej chwili pomyślałem że zdjęcie z inspiracji to twój dom i chciałem ocenić go na 10
ale się zawiodłem bo ten który ty zbudowałaś nie jest zbyt nie zwykły . i widzę że większość osób tego nie zauważyła że pierwsze zdjęcie to tylko inspiracja . Bryła mało ciekawa jeden wielki duży kwadrat z przeogromnym dachem . Ogród Przez ten śnieg za bardzo go nie widać Wnętrze Nawet ładne widzę że masz pojęcie łączenia mebli . Bryła 1\10 Ogród 2\10 Wnętrze 9\10 Ogół 4\10 I mogłaś by mi powiedzieć gdzie mogę zobaczyć więcej zdjęć domu który cię inspirował
#6 |
|
![]()
to co że to była inspiracja ważne że fajny jest a ten domek na którym się inspirowała jest też zajefajny
![]() ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz mi się nie podoba, ale w środku całkiem ładnie. Szkoda że pokój dla małego dziecka taki duży, ja wolę jak sa mniejsze, ale jest bardzo ładnie urządzony. ocena : 7/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Niestety na stronie ( http://www.parsimonious.org/realesta..._cottage.shtml) z której wziełam pomysł na domek było tylko to zdjecie.
Pozdrawiam i dziękuje za ocenki ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bryła jest w odpowiednim stylu, ale jak na tak dużą powierzchnię domu to ma za wysoki dach.
We wnętrzu nie podoba mi się łazienka, ale bardzo ładnie wyszedł Ci kącik z kominkiem.
![]() |
#10 |
|
![]()
Po napisaniu oceny, musiałem skasować kawałek związany z bryłą, myślałem że pierwsze zdjęcie to twój dom
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|