|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom: | |||
Bardzo |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 30.00% |
Tak |
4 | 40.00% |
Nie |
3 | 30.00% |
Jest okropny |
0 | 0% |
Głosujących: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam już czwarty domek na tym forum. Mieszka w nim młoda dziewczyna Anita.
Wygląd domku z zewnątrz: ![]() ![]() ![]() Przedpokój wraz z salonem: ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia i jadalnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez Iluvromance : 08.11.2008 - 12:14 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak to pierwszy raz zobaczyłam pomyślałam ale ładny babciny domek. Po nastepnych zdjęciach spodziewałam sie wiecej ,no niestety nie chce cie urazić ale 'fatamorgana'...kompletny nieład.
Przykro mi. 3,5/10 Pozdrawiam.Sheba |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właśnie...
Pomyślałam podobnie, jak Sheba ![]() Wyszedł taki dziwny mish mash. Nie podoba mi się umeblowanie. Firanki są nieładne. Kibel wystający z zasłony. Ręcznik moczący się w wannie. Natomiast bardzo ładna bryła i otoczenie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi osobiście najbardziej podoba się sypialnia. Odrzuca mnie jednak kuchnia z jadalnią. Po prostu mi się nie podobają. Salon i łazienka są nawet ładnie. Co do bryły - podoba mi się, lecz te kwiatki(?) moim zdaniem wyglądają trochę jak chwasty. Tak czy siak daję 7,5/10 bo ogólnie podoba mi się.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A ja jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to myślałam, że to simy 1 :o Jakie jeszcze mam zastrzeżenie do bryły? No cóż, cała jest maksisowa, zero oryginalności i za duży dach. Jeszcze taki biedny ogród do tego, szkoda pisać, przykro mi...W środku jakaś totalna mieszanina stylów, jednak sprawia wrażenie przytulnego za co plus, ale to wszystko. 5/10 na zachętę.
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
jakie masz dodatki?
troche rzeczy nie psuje do siebie, bryła troszkę nie dopracowana 4/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Myślę podobnie jak Bjork a ona myślała tak jak Sheba! Jak na 5 dom to efekt nie jest zadowalający! Spróbuj wybudować większy dom może tam Ci lepiej pójdzie!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła hmm zrobiona na szybko i automatycznie wstawiony i w dodatku ta elewacja zewnątrz .
Ogród kilka chaotycznie ustawionych drzew i krzaczków bez żadnego przemyślenia ale lepsze to niż nic . Wnętrze i tu już lepiej Hall z salonem Ten niebieski zupełnie nie pasuje do tej kwiecistej tapety . Meble prawie każdy w innym kolorze staraj się utrzymać wszystko w jednej tonacji . Kuchnia i jadalnia B. Ładnie ci wyszły ciepłe barwy i dobrze dopasowane meble. Łazienka też przyzwoita a sypialnia może być ale niczym nie przyciąga wzroku . Ocena Bryła 4\10 Ogród 4\10 Wnętrze 7\10 Ogół 5\10 Pozdrawiam i wie ktoś dlaczego nie mogę zmienić grubości czcionki dodawać hiperłączy itp. Klikam i nic się nie dzieje .
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 08.11.2008 - 17:50 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom śliczny-120/120
XD Prosiłabym o linka ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|