| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Witam wszystkich 

![]() To mój pierwszy domek na forum. Starałam się jak mogłam a co z tego wyszło sami zobaczycie. Domek budowałam 2 dni. Jest to stary młyn wodny do którego wprowadza się młode małżeństwo ![]() Należał on kiedyś do dziadka Marcina. Po jego śmierci sporo czasu stał opustoszały. Wymianie musiały ulec między innymi okna i drzwi w salonie, gdyż z biegiem czasu po prostu się rozsypały. Większość okien przemalowano na zielono, ulubiony kolor Agnieszki. Bryła ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podwórze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lubie się bawić kolorami i eksperymentować   Więc wyszło trochę dziwaczne połączenie, ale mam nadzieje że chociaż paru osobom się spodoba. Zauważyłam parę błędów, ale szczerze mówiąc nie mam ochoty już tego poprawiać bo zabrałam się za nowy projekt 
		 | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Aż mnie zatkało!!! 

Cudownie. Najlepsza kuchnia ![]() 10/10 

w końcu wracam tu, przepełniona dawnymi wspomnieniami!  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Reputacja: 15 

| 

Naprawdę ładnie  

Tak staro, drewniano i tak dalej   Pod względem "widokowym" jest świetnie. Przytulny zakątek w środku dziczy.Jednak odpycha mnie wszehobecny syf i nie wiem czy ktokolwiek podołałby tam mieszkać   Co prawda faktycznie jest burza kolorów, ale jak tak właśnie lubię   (w moich domkach też nic do siebie nie pasuje  )Twój dom łączy to, że wszystko jest wyrwane z takiego balaganu i idealnie do niego pasuje. Jestem pozytywnie zaskoczony i chyba przybyła nam jeszcze jednak genialna forumowa budowniczka  

Evil is a Point of View  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

Piękny ten młyn (a ja lubię stare młyny  

) nie wiem co skrytykować więc dam od razu ocenę: 10/10  
		 | 
| 

| 
		#5 | 
| 

| 

Bardzo ładny , ciekawy i starannie zaprezentowany projekt .  

![]() Podobają mi się przedstawione pomysły aranżacyjne . Lubię niestandardowość i trochę teatralności w prezentacjach , a Twoja właśnie taka jest .  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

Dom zrobiony z klimatem! Genialne dodatki. Wiem jak jest ciężko o dobre dodatki, które będą współgrać ze sobą. Piękna kolorystyka okładzin. Sama chciałąbym zamieszkać w takim domie =) idealne miejsce na wypoczynek. IMHO jest to jedna z tych lepszych prac na forum. I to zapewne nie tylko moje zdanie.  

Świetna prezentacja na czasy w których panuje prezentowanie modernistycznych brył. Mam nadzieję, że nie jedengo użytkownika tego forum zainspirujesz do stwożenia czegoś nowego/innego/z klimatem. 10  | 
| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Bryła - nie podoba mi się kształt, ale kolory są bardzo dobre, dają fajny efekt. 

młyn jest super ![]() Ogród - jest ładny, najbardziej podobają mi się 3 ostatnie fotki. Salon jest bardzo ładny. Kuchnia - ta zieleń nie bardzo mi się podoba. Łazienka jest fajna, kibelek jakoś nie bardzo pasuje. Sypialnia jest świetna, zastanawia mnie tylko ta taka ramka na 5 fotce sypialni... Bardzo dobry klimat, podoba mi się.  | 
| 

| 
		#8 | 
| 

| 

Super, tylko jedno zastrzeżenie  

Czekoladki koło łóżka? Oo9,99/10 

it is not an end but an and  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

Bryła szczerze mówiąc była przekopiowana ze zdjęcia młyna wodnego który znalazłam w necie. Nie bardzo wiedziałam jaki nadać mu kształt bo takowego na żywo nigdy nie widziałam 

![]() Aaaa czekoladki   miały być na stoliczku obok, ale zabrakło miejsca, to upchnęłam je na podłodze, sama przechowuje słodkości w szafce obok łóżka, żeby w razie czego sobie podjeść w nocy 
		 | 
| 

| 
		#10 | 
| 

Moderatorka Emerytka 

Reputacja: 53 

| 

@up: czyżby z MTS? ;] Też tam podobno był jakiś młyn ;] 

Twoja, umeblowana wersja, jest świetna. Ma styl i odpowiedni klimat ![]() Muszę powiedzieć, że jestem wręcz urzeczona tą pracą ![]() 10/10  | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|