|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziś chcę zaprezentować mój najnowszy projekt, którym jest Dwór " Jesienna fantazja ".
Z założenia bryła miała być prosta, taka typowa dla starych dworów. Celowo również projekt nie ma kwiatowego ogrodu, a jedyne otoczenie stanowią stare, parkowe drzewa. Chciałam, aby dzięki temu całość sprawiała wrażenie wiekowej posiadłości. Dwór należy do simowego małżeństwa Maurycego i Eufemii. Zapraszam do oglądania. ![]() Widok bryły ![]() ![]() Właściciele posiadłości ![]() Sień ![]() ![]() ![]() ![]() Korytarz ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój dzienny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Biblioteka na piętrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcie ogólne ![]() Pozdrawiam. ![]()
Ostatnio edytowane przez cerastes : 10.09.2017 - 18:03 |
![]() |
|
![]() |
#3 |
|
![]()
Bardzo ładny . 10 /10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wspanialy,super klimaty,lubie takiee
![]() coz wiecej mowic 10/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Naprawdę super domek- w zupełności oddałaś to co chciałaś przekazać odbiorcy.Może jedynie na zewnątrz jest zbyt goło, ale tak jak napisałaś, było to założone, choć mogłaś dać jakiś np. okrągły podjazd dla powozów itp
![]() No i mogłaś zrobić jeszcze jakąś stajnię, czy coś ^^ Ale to co jest oceniam na 10. pozdrawiam
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła jest ładna. W kuchni meble mi sie nie podobają, w salonie dywan nie pasuje do takiej podłogi, nie podoba mi sie też kominek w jadalni, wszystko inne jest fajne. Podoba mi sie.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wspaniale oddany klimat
![]() Uwielbiam takie stare dwory,w jesiennym otoczeniu prezentuje się bardzo majestatycznie.Oglądając zdjęcia, ogrom antyków i przeróżnych dodatków sprawia wrażenie przeniesienia się w czasie. Cudny 10/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dom jest prześliczny. Dobrałaś do niego bardzo dobrą nazwę
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dom jest świetny. Ma taki przytulny i staroświecki klimat.
![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Jakie bajery ;D Dom jest świetny, bardzo podobają mi się te książki. Wszystko starodawnie ale w dobrym guście
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|