|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No to przyszła pora na kolejny dom, tym razem w innym stylu ![]() Trochę kwiatów, ogrodu i wszystkiego po trochu ![]() 3 piętra + piwnica + ogród + bryła - Te 4 rzeczy zostawiam wam do oceny ![]() Miłego oglądania ![]() Przód domu ![]() ![]() ![]() Parter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piętro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balkon od ulicy ![]() Balkon od ogrodu ![]() II Piętro ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piwnica ![]() ![]() ![]() Ogółem xD ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Nie wiem czemu ale miejscami widac takie ściany lub nawet pokrycia ścian które leża lub stoją pod skosem . nie zauważyłem tego robiąc zdjęcia i nie usunłąłem. Nie zwracajcie na to uwagi ![]() Ostatnio edytowane przez Saymon : 10.08.2011 - 11:36 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zastanawiam się, co ten dom ma wspólnego z nazwą? Nigdzie nie widzę tu róż.
![]() Zdjęcia są straszliwe porozciągane i źle wykadrowane. Bryła, ogród, umeblowanie i przede wszystkim kolorystyka wnętrz - nie podoba mi się. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Co ma wspólnego z nazwa .. ponieważ przed domem jak i w ogrodzie sa róże .
|
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Chyba Co tam więdnie. I tak, tam jest rabatka ze zwykłych badyli
![]() Wnętrze to porażka zbyt dużo wolnego miejsca itepe. 1/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ten dom nie jest taki dobry jak poprzedni w tamtym jednym bledem bylo pomieszanie stylow a w tym sa jeszcze za duze pomieszczenia i pomieszane style
staraj sie budowac dom w jednym stylu, i nie uzywaj w kolko tych samych mebli jedyne co mi sie podoba to ksztalt bryly ale otoczenie wokol niej juz nie 5/10 ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A ja uważam, że jest to lepszy projekt od poprzedniego.
Z zewnątrz dom wygląda imponująco. Ma bardzo dobrze zagospodarowany ogród. Podoba mi się kolorystyka łazienek. Mogę się przyczepić, że użyłeś za dużo pół ścianek. Kuchnia wygląda jak Da Grasso ![]() Schody do piwnicy nie są ogrodzone barierką. Te palmy przy basenie nie powinny rosnąć w pytkach ![]() Ogólnie fajny domek. Czekam na kolejne ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
powalila mnie ilosc krasnali ogrodowych
|
|