|
|
#711 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
HAHAHA o tym nie pomyslalem. ale moze wprowadza kod testing... BOZE ZEBY W OGOLE KODY WPROWADZILI OK. ja zawsze zaczynam gre/dodatek w nowej rodzinie na kodach, by wszystko sprawdzić...
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Spokojnie, ja się o nic nie martwię Próbuję sobie jedynie pewne rzeczy powyobrażać jak mogą być rozwiązane i jak to zmieni/ułatwi/utrudni grę. I we wcześniejszym poście dobrze sobie poradziłeś z odmianą mojego nicka ![]() edit: Te świeczki wprawiające w romantyczny nastrój też mogą być czymś wkurzającym. Tak samo podobno ma działać kolor czerwony i coś było o drogich/dobrych ciuchach ... no nieważne, nie chce mi się szukać gdzie o tym było napisane. Tak więc, przepis na zaciągnięcie simki do łóżka - gacie D&G, czerwona pościel, w pip świeczuszek i kwiatów. Scena jak z taniej komedii romantycznej
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 08.09.2013 - 13:08 |
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
|
Ja się naprawdę nie chcę czepiać, ale jakby mnie facet zaprosił do restauracji z czerwonymi ścianami, to absolutnie nie wprawiłoby mnie to w nastrój romantyczny tylko wściekły...
Nienawidzę czerwieni i różu. Moje Simy nigdy nie miałyby w domu niczego czerwonego. Czy to oznacza, że nie zobaczyłabym w czwórce małych Simiątek..?
|
|
|
|
|
|
#714 | |
|
|
Cytat:
![]() ![]() wściekłe bara bara, no to by bylo coś i nawet dosyc realne
|
|
|
|
|
|
|
#715 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
^ Obawiam się, że gwałtów w TS4 nie będzie(pomijam tu UFO). Ani sado maso
|
|
|
|
|
|
#716 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
W simsach od zawsze powiększanie rodziny wiązało się z romantycznymi interakcjami i bez miłości (i modów
) nie było szans na potomka! (w TS1 w dodatku simy musiały być małżeństwem!)Poza tym, w simsy grają też dzieci, dlatego "wściekłe bara-bara" raczej odpada No i koncepcję realizmu przekreśla już sama grafika... ![]() A co do UFO... Ja tam twierdzę, że to in-vitro a nie gwałt
|
|
|
|
|
|
#717 |
|
Reputacja: 14
|
No nie, Caesum
Pozbawiłeś mnie nadziei, że jednak będą gwałty i sado-maso ![]() No ok, nie przesadzajmy Ale samobójstwa bym chciał jakby sim był w najcięższym stadium depresji
|
|
|
|
|
|
#718 |
|
|
Mnie to bardziej chodziło o np. bara bara po kłótni, że czasem człowiek za dużo wypije i narobi głupot a wy tu z takimi perwersjami (szkoda, ze do trojki nie mozna bylo znalezc takich CC jak do dwojki
)
|
|
|
|
|
|
#719 |
|
|
Perwersje są przecież o wiele fajniejsze niż głupoty po pijaku
![]() A dwójkowe CC rzeczywiście są fajne
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
#720 |
|
|
A na pewno ciekawsze
|
|