Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.10.2013, 20:57   #61
Hebe

Reputacja: 39
Domyślnie Odp: Simowe Lowe

Cóż mogę powiedzieć? Ah tak, wygląda jak Slash I jak miałeś na myśli przećpanego rockowca po czterdziestce żyjącego w Nowym Yorku w latach 80. ubiegłego wieku, to gratuluję, udało ci się

PS ciekawi mnie jak robisz takie powieki (wybacz, że tak bez pytania wypożyczam fotki). to jakiś skin czy suwak?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.10.2013, 10:25   #62
Love

Reputacja: 11

Różnorodne opinię Cieszy mnie to, naprawdę, oznacza to - że Sim nie jest doskonały i brzydki. No więc tak, na początku chciałem po prostu zwykłego Sima w długich włosach, kiedy jednak zobaczyłem go w żulastym sweterku pomyślałem, że zrobię go na takiego brudasa z lat 80/90. Bardziej takiego grunge'owca. Mimo to, uznaję go za jednego z najbardziej nieudanych simów, niestety :/

Mlecyk - Spoko, nie ma problemu No więc te opadające powieki robię za pomocą suwaka. Mam hacka 3x, co daję mi większe manewrowanie suwakami przez co powieki mogą być jeszcze bardziej opadnięte

A teraz chciałbym wam przedstawić moją nową simkę. Ma na imię Sophia, początkująca studentka Sztuk Pięknych. Z początku chciałem zachować jej androgeniczny wygląd, jednak później, gdy spojrzałem na wszystkie ubrania, które dla niej ściągnąłem postanowiłem lekko ją zmienić, jednak wciąż pozostawić tą "nutkę" dziwactwa :-)

Postawiłem na motyw flagi, dosyć oklepany, ale myślę, że pasuje idealnie :-) (Przepraszam za maxisowe spodnie, pobrałem ze 3 pary, gdzie żadna, ale to ŻADNA nie chciała mi się załadować, eh.. :/).

Oceniajcie co chcecie - 'stylówy', włosy, buźke, zdjęcia. Endżoy! :-)

EDIT: Ah, przypomniało mi się, chciałbym was wszystkich zaprosić na mojego tumblra związanego z Simami :-) Klik, klik!

mój tumblr / / moj ig
Love jest offline  
stare 14.10.2013, 10:34   #63
Katerina

Reputacja: 10

Piękna! Ale nie, że piękna piękna, bo jestem zwolenniczką klasycznej urody, ale ona jest bardzo ładna, na swój dziwny sposób. Fajny kolor oczu.
stare 14.10.2013, 12:23   #64
Hebe

Reputacja: 39

Zacna simka, milordzie. Podoba mi się jej nos, jest taki nietypowy, poza tym ma ładne oczy i usta. Ale, na mój gust, ma za szeroki podbródek. I, człowieku, zrób jej jakiś biust!

A te spodenki to jedne z maxisowych, które są niezłe. Jakbyś dał im jakiś dżinsowy pattern nikt by się nawet nie domyślił, że to maxis/ea.
stare 14.10.2013, 12:33   #65
Yuki

Niezwykła simka.
Ma piękne usta i nos, oczy trochę mniej mi się podobają, ponieważ lekko "opadają", ale zapewne taki miał być efekt. Generalnie simka jest jedyna w swoim rodzaju, zachwyca i odrzuca zarazem, jest w niej coś niepokojącego.
Nie ma innej opcji: 10.

Yuki jest offline  
stare 14.10.2013, 13:44   #66
Królewicz Grudkowego Kosmosu

Avatar Królewicz Grudkowego Kosmosu

Zdecydowanie na pierwszym zdjęciu podoba mi się najbardziej. Ma śliczne nos, usta i oczy. Ma brzydką fryzurę i zbyt ogromną brodę. Niestety na 3. Zdjęciu wygląda jakby przed chwilą zwymiotowała.
5/10
Królewicz Grudkowego Kosmosu jest offline  
stare 14.10.2013, 18:13   #67
Letown

Kamil ma świetne usta i fryzurę. Za to ciekawi mnie, a zarazem niepokoi, to coś, to to pomarańczowe. Wygląda co najmniej dziwacznie.

Sophia - ach, mam słabość do tego imienia! Uwielbiam srebrne włosy i grzywki - bardzo na plus. Trochę przesadziłeś z tą szczeną, a dolna warga to już koszmarek... Ogólnie podoba mi się, byle nie z tymi ustami.

PS. Czemu ciągle marudzisz, że Ci rzęsy nie działają, skoro działąją? :o

D E V O N
Letown jest offline  
stare 14.10.2013, 19:00   #68
cerastes

Simka totalnie przerysowana (mam na myśli twarz), aż trochę śmieszna jak zresztą większość Twoich simów, a mimo to podoba mi się.
Każdy Twój sim/simka to nienaturalnie wyglądający model, ale widać, że świadomie kreujesz takie postaci i szukasz inności. W każdej prezentacji jest coś artystycznego.
Jeszcze co do Sophie - najlepsze 3 zdjęcie. Bardzo pasuje do niej ta stylizacja.
cerastes jest offline  
stare 14.10.2013, 20:45   #69
rawrvera

Z góry mówię, że dolna warga jest za wielka (na szczęście pasuje kształtem do górnej), nawet jak na tak oryginalną simkę. Poza tym jest świetna. Uwielbiam w twoich simach to, ze są takie przerysowane, ale jednocześnie każdy ich szczegół jest przemyślany i dobrze wykonany. Tylko pogratulować takiego podejścia do tworzenia, bo mnie takie simy nie wychodzą. Ujmijmy to tak: twoje pokraki są idealne, moje straszne
Mogłabym wiedzieć, co to za skin? I soczewki? Są świetne!

PS. Dodałam cię do obserwowanych ^^
stare 15.10.2013, 18:07   #70
Muffshelbyna

Oryginalna na pewno - jak wszystkie Twoje simy.
Ale ta szczęka jest nie teges, naprawdę, zbyt przesadzona.
Nie pasują mi też brwi, zbyt grube jak na mój gust.
Za to simka ma ładny kolor oczu i usta, a na ostatniej fotce wyszła świetnie.
Muffshelbyna jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania