| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Witam 

![]() Mój drugi domek na forum, zainspirowany obrazem Timothy Eastona, o podobnym tytule. Sporo się przy nim namęczyłam, a i tak mi się do końca nie podoba   Jak zwykle trochę dziwacznie, starałam się utrzymać wiejski klimat![]() Zdjęcia trochę mniejsze niż ostatnio, gdyż jest ich sporo, a jak wiadomo bardzo długo by się ładowały. ![]() Bryła ![]() ![]() ![]() Wzgórza i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korytarz ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() Salon  \![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() Oranżeria z tyłu domu ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój studenta ![]() ![]() ![]() Pokój dziewczynki ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za uwagę  
		Ostatnio edytowane przez Aya : 22.04.2009 - 00:53  | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

O JE-ZUS! 

To jest boskie... Pozwolisz, że przykleje się do Ciebie później na pw o niektóre dodatki ![]() Nie wiem od czego zacząc. Wszystko jest piękne, nie ejstem w stanie wymieniac co mi się podoba. Nie podoba mi się jedynie to, że się wtapiają niektóre przedmioty w ścianę.  | 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Jasne, nie ma sprawusi 

![]() OOoo faktycznie, teraz dojrzałam że pół oparcia od krzesła weszło w ścianę ![]() Jest pełno błędów, wynika to z tego ze miałam problem z rozmieszczeniem pokoi na pietrze, ciągle coś zmieniałam i potem już mi się odechciało projektować  
		 | 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

Po twojej pierwszej pracy spodziewalam sie ze kolejna bedzie rownie swietna i sie nie mylilam. Podoba mi sie to jak potrafisz stworzyc klimat w swich projektach, przez co domy wydaja sie tetniace zyciem. Ogladajac zdjecia mozna sie rozmarzyc. 

Ogromny plus za bardzo efektywna obrobk zdjec. 10  | 
| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

Fajny klimat...przytulnie. Nie podoba mi się ryba na blacie kuchennym, kot na tv i kubełek skrzydełek na łózku studenta. Poza tym jestem oczarowana  

| 
| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

Ogród jest bardzo ładny, najładniejszy z tego wszystkiego. 

Korytarz - te tapety mi się nie podobają W kuchni troche zadużo roślinek Salon - fajny, ten kot na tv jest... wciąż się z niego śmieje, jest dobry. Kwiat w klatce to zbyt duża przesada. Jadalnia jest ok Sypialnia - może być Pokój studenta - żarcie na łóżku mi sie nie podoba i ta kolorowa tapeta Pokój dziewczynki - jest fajny Gabinet taki sobie Łazienka - te kwiaty i krzesło, tapeta i podłoga, obraz nie podobają mi się, jest to chyba najbrzydsze pomieszczenie Ogólnie dom jest taki sobie, ogród jest najlepszy.  | 
| 

| 
		#7 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

To jest piękne ;] 

Strasznie , okropnie, przeokropnie mi się podoba . I tyle. Świetny klimat. 10/10  

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

Lubie domy w takim właśnie stylu, jaskrawe tapety, stare okna i nietypowe dodatki, jak na przykład ta paproć w klatce 

Nie ma być ładnie, i pięknie, im bardziej jest dziwnie i nietypowo tym bardziej mi się coś podoba  Zresztą zobaczycie to moi drodzy w następnym domku, tam to będzie hardcor 
		 | 
| 

| 
		#9 | 
| 

Admin Emeryt 

UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 

Reputacja: 19 

| 

Przypuszczam, że to wina obróbki zdjęć... 

Bo bryła wydaje się bardzo ciekawa, aczkolwiek mam poczucie, że wszystko jest sztuczne czasami zahaczające o bylejakość i "naćkanie". Ale to tylko moja opinnia. Nie przejmuj się. Edit: śpieszyłam się rano, ale jeszcze chciałam dodać, że wszystko wydaje się "płaskie" i dwuwymiarowe... szkoda... Ostatnio edytowane przez Björk : 17.04.2009 - 16:17  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#10 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Zarówno ten projekt jak i poprzedni , zrobił na mnie ogromne wrażenie ! 

Kiedy go przeglądałam pomyślałam , że masz wielkie szanse na to , by zdominować to Forum niezwykle ciekawymi i oryginalnymi aranżacjami ! Potrafisz tworzyć z talentem artysty . ![]() Całość jest niezwykle barwna , na pewno dużo daje tutaj obróbka zdjęć , ale pomijając ten fakt przyznaję , że umiesz bardzo ciekawie i trafnie zestawiać kolory , dobierać faktury ścian i podłogi , a także pięknie dekorujesz . Zdjęcia z ogrodem wyglądają jak marzenia ! Przez chwilę można zapomnieć , że jest to tylko simowy świat . Twoja prezentacja to niezwykłe chwile zamknięte w kadrach , które nie tylko się ogląda , ale można je również przeżyć ! Potrafisz z wielką siłą uruchomić wyobraźnię obserwatora .  
		 | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|