![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za dedykację .
![]() Twój projekt podoba mi się szczególnie za ładny ogród , ładną kolorystykę wnętrz oraz za użycie przedmiotów dekoracyjnych . ![]() Całość prezentuje się bardzo poprawnie . Ogladając mam wrażenie , że wszystko komponuje się o wiele lepiej w porównaniu do Twoich poprzednich projektów . ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
|
![]()
kuuufffa. Kurczaaczki. dis hałs is emejzing. `` Jiiin. postrałeś się.
![]()
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
Wiem że może głupie pytanie ^^'
Ale skąd ściągałeś dodatki do tego domku (jeśli pamiętasz jakąś strone to czekam na PW) oczywiście chodzi mi o strony nie o dokładny link do rzeczy Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
O BOŻE
brak słów I love this house ... ![]() 10/10 I dziękuję za dedykację. |
![]() |
#25 | |
|
![]() Cytat:
www.stylistsims.net www.modthesims2.com www.mangosims2.free.fr Reszty poszukam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Boże, nawet nie wiesz jak mi humor poprawiłeś tym projektem.
(Niecodziennie człowiek dowiaduje się, że jego laptop utonął ![]() Strasznie mi się podoba cały projekt. Widać, jak wielkie postępy zróbiłeś w budowaniu, oraz dekorowaniu wnętrz. Jedyne co mnie tu nie pasuje to ściany w garażu. Ehmm... no i może owoce poustwiane na podłodze ![]() Dzięki za dedykację ;]
#27 |
Guest
|
![]()
O, dzieki za dedykacje
![]() Pierwsze dwie fotki dobrze się prezentują, jednak troche za dużo jest tych drzewek. Przedsionek - nawet fajny, jedynie ściany nie bardzo mi się podobają. Sypialnia - pierwsza fotka - fajne ujęcie. Pomieszczenie nie podoba mi się, zwłaszcza jak patrze na rzut. Łazienka - jest fajna, przyjemna dla oka, tylko ta roślinka mi sie nie podoba. Kuchnia - ładna, jedynie ten kwiat na 1 i 3 fotce - mi by on bardzo przeszkadzał. Pralnia jest ok. Jadalnia - jest fajna. Ogólnie: oprócz sypialni, cały dom mi się podoba. |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No wiesz... ładnie budujesz, ale nie rób takich zbliżen, wolalabym ogladac pomieszczenia z dalszej odleglosci, bo trudno co nie co zobaczyć. ogolnie to strasznie podoba mi sie ogrod. 8/10 |
|
![]() |
#29 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wpierw muszę podziękować za słodką dedykację
![]() I faktycznie nie oceniałem, choć wydaje mi się, że domek już gdzieś widziałem (u mnie tak zawsze). Ale domek. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to taki nastrojowy ogród, a bardziej busz, albo jakaś dzicz, choć dosyć ładna ![]() A wnętrza są wprost cudowne, choć nie kurywam, ja bym w takim ciągłym bałgania żyć nie mógł. Ogólnie mały, miły, przytulny, trochę nieogarnięty domek ![]() Pozdrawiam!
#30 |
Guest
|
![]()
dzienksik za dedykację.
![]() Domek jest naprawdę ładny. W ogrodzie dużo różnorodnej roślinności, bryła niestety mało widoczna ale w środku fantastycznie! ![]() Ocena: 9,5/10 ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|