![]() |
#352 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajny sim i bardziej podoba mi się w wersji drugiej, w której twarz proporcjonalnie jest bardziej poprawna.
Patrząc na niego odnoszę wrażenie, że brwi położone są zbyt blisko siebie, ale Tobie się podobają więc nie sugeruję, by to zmienić .... ![]() Brakuje też fryzury, która bardziej urealniłaby sima jednak spośród na razie dostępnych ta jest jedną z najlepszych. Podsumowując - bardzo dobra prezentacja ! Moim zdaniem ten sim jest zapowiedzią nowego, znakomitego etapu w Twojej simowej twórczości. ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Piękny i słodki
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]()
Fajny sim, bardziej podoba mi się w pierwszej wersji
|
![]() |
#355 |
Reputacja: 11
|
![]()
Irys, aniołek, Nysia, Upadła Dusza dzięki
![]() Simkę mam dzisiaj, nos ma niezbyt udany i pełno innych błędów. Zapraszam do oceniania ![]() Molly ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#356 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem jak to się stało, że przegapiłam Twojego sima przystojniaka.
Bardziej podoba mi się jego druga wersja i już widzę, że panowie w TS3 wychodzą Ci świetnie. Molly- ładna simka, rzeczywiście nosek trochę dziwny, ale nadaje jej oryginalnego wyglądu. W moim odczuciu ładniej wyglądałaby z nieco okrąglejszą buźką. ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#358 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wikki, Upadła Dusza, dziękuję
![]() Mam problem z nosami w TS3, zwłaszcza u simek, w ogóle dziwne mi simki wychodzą ![]() Dzisiaj dwoje simów, Nina ![]() ![]() ![]() ![]() Mauro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do oceniania ![]()
![]() |
#359 |
Guest
|
![]()
moze faktycznie trochę nosek u simki niezbyt dobrze wyszedł, ale pozatym jest ślicznotką
![]() ![]() sim. z boku jego policzki i kształt twarzy przypomina trochę House'a ![]() ale to nic. Jest bardzo fajny... taki jakby sympatyczny włoch xD tak on mnie się kojarzy. moze u obydwóch simów bym zmieniła brwi na bardziej realne (o ile takie już robia w trójce ) simka: 9/10 sim: 8/10 ![]() edit: zauważyłam że sim ma za to przesliczny nosek ;D |
![]() |
#360 |
Guest
|
![]()
Simka jest bardzo ładna, jedynie nosek troche kanciasty (na drugiej fotce brzydko wygląda).
Sim - też nosek taki niebardzo. Wszystko inne u nich jest dobre, nie ma sie o co przyczpić ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|