|  26.11.2009, 21:37 | #1 | 
| Guest 

|  Nie mogę uruchomić gry - ostateczny temat. 

Od jakiegoś czasu nie grałam w simsy ,ael ostatnio poczułam nagłą ochotę   Zainstalowałam łatkę i teraz mam wersję 1.7.11.002002 No i... nie mogę uruchomić gry. Wyskakuje mi takie oto okienko: mod edit: Za duży obraz. Rozwalał forum Co mam zrobić?   Ostatnio edytowane przez Björk : 27.12.2009 - 08:58 | 
|   | 
|  | 
|  27.11.2009, 22:46 | #2 | 
| Mod emeryt Zarejestrowany: 27.03.2007 Skąd: Vatican Płeć: MężczyznaPostów: 1,820 Reputacja: 9 |  Odp: Nie mogę uruchomić gry 

Trudno na takie błędy zaradzić . Najlepszym sposobem jest niestety jedynie reinstalacja gry .

__________________ Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine | 
|   |   | 
|  17.12.2009, 13:30 | #3 | 
| Guest 

|  Sims 3 - uruchamianie. 

Witam wszystkich Przejdę do rzeczy. Mam problem z odpaleniem TS3. A dokładnie - po włączeniu, czy to przez Launchera, czy bezpośrednio przez TS3.exe (co chyba ma małe znaczenie), ekran na chwilę ciemnieje, po czym znowu wywala mi do pulpitu, a tapeta zmienia kolor na biały. A Simsów jak nie było, tak nie ma. Z początku myślałem iż to wina sprzętu, lecz mój mieści się w wymaganiach, może jedynie z wyjątkiem procesora (1.6GHz), przy wymaganiach 2.0 GHz, - choć Wiedźmin, który ma jeszcze wyższe wymagania, działał u mnie bez większych problemów. W czym może być problem? Za wszelkie odpowiedzi i sugestie dziękuję już teraz Pozdrawiam Gawron | 
|   | 
|  17.12.2009, 14:21 | #4 | 
| Zarejestrowany: 16.05.2007 Skąd: Gdańsk Wiek: 38 

Reputacja: 10 |  Odp: Sims 3 - uruchamianie. 

Cześć. Też tak miałam   U mnie problem leżał w sterownikach do karty graficznej- jeśli Twoja karta jest Nvidii, ściągnij starsze sterowniki, najlepiej z lipca- sierpnia, bo te nowsze są niekompatybilne z wszystkimi grami EA. 
				__________________ Kieszenie Pełne Czereśni | 
|   |   | 
|  17.12.2009, 17:16 | #5 | 
| Guest 

|  Odp: Sims 3 - uruchamianie. 

Instalacja lipcowych pomogła. Dziękuję ;]] Temat do zamknięcia. | 
|   | 
|  24.12.2009, 10:23 | #6 | 
| Guest 

|  Nie mogę uruchomic gry 

Może zacznę od początku, więc tak: Zaraz po premierze kupiła The Sims 3, zainstalowałam i wszystko działało bez zarzutów. Gra się nie zacinała itp. Gdy powstała pierwsza aktualizacja - zainstalowałam ją, jednak tych, które powstały później (tych kolejnych) już nie instalowałam. Jednak raz postanowiłam ją zaktualizować (niedawno), tzn. chciałam zainstalować tą najnowsza aktualizację. I gdy ty zrobiłam, po włączeniu programy startu The Sims 3, nie mogłam uruchomić gry, bo pojawiał się błąd 'Wystąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku.' Odinstalowałam grę i problem znikł (jednak nie instalowałam już tej aktualizacji, zostawiłam grę tak jak była na początku, bez aktualizacji). Lecz kilka dni temu kupiłam The Sims 3 Wymarzone Podróże. A, aby zainstalować ten dodatek, ta najnowsza aktualizacja jest wymagana, więc zainstalowałam ją. I gdy gra się zainstalowała znowu wyskoczył ten błąd co ostatnio... Nie wiem co zrobić. Pomocy!  Próbowałam odinstalowywać TS3 i WP i instalować ponownie, ale ciągle to samo.. Ostatnio edytowane przez Magda1845 : 24.12.2009 - 10:28 | 
|   | 
|  24.12.2009, 10:26 | #7 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 |  Odp: Problem... 

Nie!!!!!!!! Święta idą, a Ty mi tutaj wyskakujesz z tematem o nazwie "Problem..." Wiem, ze problem, ale jeżeli ktoś kiedyś by miał podobny, to po nazwie tematu nie dojdzie do tego, nawet jeżeli "problem" Twój zostanie rozwiązany  Zapoznaj się proszę z regulaminem forum, a jako, że wigilia dzisiaj, to Ci nie dam ostrzeżenia   | 
|   |   | 
|  24.12.2009, 10:30 | #8 | 
| Guest 

|  Odp: Nie mogę uruchomic gry 

Jej, przepraszam   A powracając do tematu... Ktoś wie jak mi pomóc?   | 
|   | 
|  24.12.2009, 12:58 | #9 | |
| Zarejestrowany: 08.01.2009 Skąd: z miasta. Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 645 Reputacja: 10 |  Odp: Nie mogę uruchomic gry Cytat: 
   | |
|   |   | 
|  24.12.2009, 13:14 | #10 | 
| Guest 

|  Odp: Nie mogę uruchomic gry 

Robiłam już tak.. i błąd nadal wyskakiwał    | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| 
 | 
 |