![]() |
#741 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kamis - nie wiem, czy te kataklizmy to prawda.
http://www.thesims.pl/wiadomosc/Zrob...-Karierze!/326 można samemu zrobić śnieg, deszcz i są setki innych kodów |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
|
![]()
Fortepianu jeszcze nie ma, ale jak się porysuje trochę na stole kreślarskim, to na jednym z rysunków się takowy pojawia. Podejrzewam, że na rysunkach jest wiele przedmiotów, które pojawią się w Store lub w którymś z kolejnych dodatków. Podejrzewam, że podobnie z ubraniami.
Wiele osób skarzy się, że jak się wybierze nową karierę, to trzeba się skupić na jednym simie. To calkiem normnalne, tak jak w życiu nie da się robić miliona rzeczy jednocześnie. Dlatego mamy wybór w karierach otwartych i tych standardowych. Kariera stylisy czy architekta wnętrz jest podobna, ale celuje glownie w osoby, które lubia budowac lub wlasnie stylizowac simow a nie chce im sie ciagle tworzyc nowych (czy budowac ciagle nowe domy) albo denerwowało ich, ze simy w miescie chodzily w brzydkiech ubraniach. W zyciu tez monotonna praca (codziennie to samo) nudzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Guest
|
![]()
Ha! A takie coś widzieliście?
http://yfrog.com/6zpralkadj (daję jako link, bo nie chce mi się wyświetlić normalnie) |
![]() |
![]() |
#745 |
Reputacja: 17
|
![]()
Tak suśle... Po włączeniu pralki ona zaczęła "skakać" i ruszać się gwałtownie... Wtedy ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#746 |
|
![]()
Czy pralki potrafią tańczyć break dance'a, czy coś? lol
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A tak apropo kariery architekta to powiem Wam, że ona podoba mi się najbardziej, tylko nie zawsze te domki czy inne przeróbki, wychodzą mi tak jak chcą simy dla których to się robi, trzeba się wysilić...jeszcze nie udało mi się zrobić renowacji na wysokim poziomie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#748 |
|
![]()
Mam pytanie od, której łaty można zainstalować karierę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Reputacja: 17
|
![]()
Miley98, aby zainstalować dodatek wymagana jest łatka: 4.0.87.006017. Dopiero po zaktualizowaniu gry będzie można spokojnie zabrać się za instalację.
![]()
![]() |
#750 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czyli gra nie zawiera łatki i nie będę mogła grać na lapku bez dostępu do sieci??
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|