Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2010, 13:45   #1
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Tak suśle... Po włączeniu pralki ona zaczęła "skakać" i ruszać się gwałtownie... Wtedy ja nie wiedząc co zrobić... kliknąłem "ujarzmij" czy jakoś tak... i miałem ten nastrójnik... =D

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2010, 18:05   #2
MrsLadyDoris
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Cytat:
Napisał Dziurawiec_Skąpolistny Zobacz post
Tak suśle... Po włączeniu pralki ona zaczęła "skakać" i ruszać się gwałtownie... Wtedy ja nie wiedząc co zrobić... kliknąłem "ujarzmij" czy jakoś tak... i miałem ten nastrójnik... =D
U mnie jak grałam jeden sim był ogromnym czyściochem i latał co trochę do pralki i ciągle prał...i wczoraj gram ja sobie spokojnie, żonka tego czyściocha coś tam sobie rysowała( kariera architekta) a tu patrzę a mój czyścioch leci pędem w stronę pralki i włazi na nią i tak chyba ze dwa razy! pralka skakała a ona siedział na niej uśmiałam się przy tym bo to było jak dla mnie fajne zaskoczenie jednak nie zdążyłam zobaczyć czy miał związany z tym jakiś nastrójnik czy nawet czy była taka opcja jak ,,ujarzmij'' ale pewnie zerknę następnym razem podczas rozgrywki.
A tak apropo kariery architekta to powiem Wam, że ona podoba mi się najbardziej, tylko nie zawsze te domki czy inne przeróbki, wychodzą mi tak jak chcą simy dla których to się robi, trzeba się wysilić...jeszcze nie udało mi się zrobić renowacji na wysokim poziomie
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania