![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Guest
|
![]()
profesja wynalazca,na ktoryms poziome mozna go wynalezc,ja juz go wynalazlam i sprzedalam...bo nie wiedzialam co z nim zrobic
|
![]() |
![]() |
#723 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja czuję, że mi się ten dodatek nie znudzi (aczkolwiek jeszcze go nie mam), ale często moje Simy zabierają się za malowanie obrazu czy grają na fortepianie, a takie rzeźbienie przykładowo jest podobne (uff.. kurczę, bo myślałam, że malowanie i ta gra nie ma związku z tym co chcę powiedzieć, więc nie znudzi mi się.
Bo jak ktoś chce, to jest w tym zawodzie albo wybiera taki, w którym nie trzeba robić nic (jak bez tego dodatku). Wspinanie się po szczeblach kariery (stylista, pogromca duchów, czy ktokolwiek) można traktować jak robienie jedzenia, sprzątanie etc. Czyli taką codzienność. Kurde. Chcę mieć wszystko z głowy i kupić sobie Simsy :c I trochę bez ładu i składu napisałam, ale cóż. |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Guest
|
![]()
zbieracza mozna wynalezc od poziomu 4
moge Cie jedynie zachecic tym,ze te profesje nie sa jak zwykle zawody,tworcy nam troche utrudnili i nie mozesz kodem ustalac poziomu-szczebla kariery,jak to jest w przypadku zwyklych zawodow,do tego trzeba uwazac jakie cechy dajemy simom,niektore moga byc pomocne w danej profesji,a niektore wrecz przeciwnie,jak dla mnie to jest najlepszy dodatek,bo w koncu gram,a nie tylko buduje Ostatnio edytowane przez Ilona : 10.06.2010 - 19:50 |
![]() |
![]() |
#725 |
Reputacja: 12
|
![]()
Właśnie te kariery mi się podobają
![]() Tylko chodziło mi o osoby, które piszą, że im się dodatek nudzi. Wg. mnie nie może się w sumie znudzić, bo pracę Simowie praktycznie wykonują zawsze, a zawsze lepiej jest urozmaicić grę ![]() Chociaż jak się już wykończy kariery wszystkie to.. rzeczywiście może się znudzić, ale nie wiem ^^ Mi się wydaje, że to fajny dodatek i skoro inni też piszą, że jest dobry, to trzeba chyba go kupić :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Guest
|
![]()
nawet osiagajac 10 poziom,to nadal mozna wyk9onywac dana profesje
nudzic sie moze na poczatku kariery,bo sa latwe zadania,ale wraz z awansami rosnie stopien trudnosci wykonywanych zadan-spraw i na pewno bym go nie polecala,gdym wiedziala,ze jest nieciekawy,bo poco,WP wiedzialam,ze mi sie szybko znudzi i juz nie wyjezdzam na wakacje,ale tutaj to jest na prawde grania,jezeli chce sie przejsc dana profesje dokladnie Ostatnio edytowane przez Ilona : 10.06.2010 - 20:31 |
![]() |
![]() |
#727 |
|
![]()
Mnie osobiście dodatek bardzo się podoba. Dzisiaj mój sim wyciągając pranie z suszarki znalazł magicznego gnoma praniowego? Jakoś tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
|
![]() Cytat:
Ale tego gnom jest craaazy x33 ![]()
![]() |
![]() |
#729 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ale z jakiej pralki korzystaliście? Z tej najtańszej czy droższej?
![]()
![]() |
#730 |
|
![]()
Nie jestem pewna, ale jak był gnom to chyba miałam droższą.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|