![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Claire ma zbyt zarysowany nos, trochę za duże usta i zbyt 'przymroczone' oczy
![]() Nie jest brzydka, ale też nie najładniejsza. |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Przejrzałam Twój temat z simkami jak również temat założony przez Ciebie w tym dziale: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56288
Rysunków się nie czepiam, ale w simkach aż roi się od przeróżnych błędów anatomicznych. Oczy osadzone na nieprawidłowej linii oraz nieprawidłowego kształtu, za wąskie nosy, usta położone zbyt wysoko, itd. Zadziwia mnie to, że osoba prezentująca takie świetne szkice, popełnia tyle podstawowych błędów przy tworzeniu simów. Jeśli potrafi się zachować właściwe proporcje w rysunku, to z łatwością można to zrobić przy robieniu simów. Przeglądając oba tematy, mam wrażenie, że twórczość w jednym z nich nie jest Twoja. |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Skąd masz ubrania Vivien, Catherine, Naomi i Elisy, również kolczyki Emily i Madlen
Clarie 9/10, ma trochę zbyt prostokątną twarz, nie podoba mi się to, no chyba że mi się zdaję, ale ogólnie to bardzo ładna |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
aniołek - simsy to gra w której tworzymy i kontrolujemy świat naszych simów którzy nie zawsze muszą wyglądać realistycznie jak zwykli ludzie, może w tym momencie podoba mi sie sims z wąskim nosem i ustami które są trochę wyżej niż normalnie. Każdy ma inną koncepcję jedni chcą by wyglądał smutno, miał duże oczy czy za wysokie czoło drudzy robią małe usta, tylko dlatego że im się w danej chwili podobają. Każdy ma inny gust. Co do moich rysunków rysowanie na podstawie zdięć czy patrząc się na daną osobę zupełnie nie przypomina tworzenia sima. Więc nie wiem dlaczego uważasz, że któryś z zamieszczonych na forum tematów nie jest mój.
|
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Ostatnia simka nie jest zła. Może ciut dziwne oczy,ale poza tym wszystko może być . ;]
|
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 14
|
![]()
Całkiem ładna
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Bardzo ładna, ale nie podoba mi się jej zbyt ciemna karnacja i nosek jest zbyt prosty. Dodatkowo kolor butów nie pasuje do sukienki
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Śliczna mi się tam podoba =) Ale mam pytanie : skąd masz te ubranka ?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|