![]() |
#951 |
Reputacja: 10
|
![]()
vBulletin 4.0 - Jest trudny dla nowych, także na nim pracuję, nie jest przejżysty i jest inniejszy.
Do Adminów - Może wam napisać poradnik jak wgrać style bez FTP? O.o cokolwiek byle żeby jakaś zmiana była <.>.<.> nie wiadomo czy w ogóle się coś zmieni, mamy takiego cudnego "super admina" Zmieńcie tego Admina albo Ponaglajcie go chociaż ... |
![]() |
|
![]() |
#952 |
Guest
|
![]()
a ty myślisz, że obecna administracja jest zachwycona i nie usiłowała jakoś na niego wpłynąć? Co oni mogą skoro główny admin ma wszystkich w tyłku?
Edit: wszystkich bez wyjątku. I userów, i modów, i resztę administracji |
![]() |
#953 |
Guest
|
![]()
a myslisz ze co robimy? bjork ciagle bombarduje go mailami w sprawie forum i nic. co mamy mu kurna wjazd na chate zrobic? zastanowcie sie troche. ja rozumiem wasza frustracje, ale my rowniez jestesmy zli na obecna sytuacje. to nie jest tak, ze siedzimy sobie i mamy wszystko w dupce, kazdy jak moze stara sie cos robic z forum, w miare swoich mozliwosci. wiec badzcie cierpliwi WIEMY, ZE POTRZEBA ZMIAN, naprawde. nie trzeba tego w kolko pisac.
ja sie nie znam na tych wszystkich technicznych sprawach ("ja tu tylko sprzatam"), ale jezeli uwazacie, ze pisanie jakiegos poradnika cos pomoze, to prosze bardzo, jestem pewna, ze administratorzy z niego skorzystaja. |
![]() |
#954 |
|
![]()
Bjork na prezydenta!
![]() Może Czas pokaże... |
![]() |
![]() |
#955 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
|
![]()
Odszedłeś? Dlaczemu?
Może ma wakacje... jak nie zacznie działać to niech każdy spami do niego ile wlezie ^^ Wnerwi się i inny admin przyjdzie na forum. |
![]() |
![]() |
#957 |
|
![]()
Albo się wnerwi i usunie forum
![]() A tak na serio - faktycznie przydał by się nowy admin. Zobaczymy we wrześnie, może faktycznie tak jak to powiedział Starlight jest na wakacjach, a jak wróci i dalej nic nie zrobi to trochę mu pospamimy ^^
#958 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Z tego co mi Jekyll powiedział.
On jest teraz na urlopie, ale jak wróci tą wątpię by coś się zmieniło. Jak mówili wyżej, już od roku męczą go różnymi sprawami, a on je ignoruje. Up@: Gdyby miał taki kaprys to mógłby nawet wywalić całe forum, bo w końcu jest jego właściciele. Ale nie zrobi tego, bo nie dostawałby pieniędzy za reklamę. A z samej strony bez newsów na którą nikt nie wchodzi by się nie utrzymał ![]()
#959 |
|
![]()
On ma ciągle wakacje
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
|
![]()
On był na urlopie, ale już ponoć go nie ma, bo miał on trwać 2 tygodnie od początku lipca. I tak nic nie zrobi, bo nic nie robił. On jest jak ściana.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|