![]() |
#241 |
Guest
|
![]()
w koncu poprawilas jakos zdjec! jedyne co mi przeszkadza to ramka. do cholery, co Wy macie z tymi ramkami?!
do rzeczy, swietna prezentacj, taka czysta i zwyczajna. w koncu nie mam sie czego uczepic, bo jest idealnie. co do samej simki rowniez jest cudowna, jedynie zmienilabym jej brwi i ubrania. w ogole usta, nos, cos pieknego, poki co Twoja simka jest na moim pierwszym miejscu i prosilabym, abys na PMa wyslala mi link do pobrania. |
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piękne stylizacje simek i świetne zaprezentowanie !
![]() Spośród trzech ostatnich najbardziej podoba mi się Leona. Ta simka ma wszystko idealne: twarz, makijaż, włosy oraz doskonale pasujące do niej ubranie. Życzę pomysłu na kolejne prace. ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
|
![]()
bardzo ładną ma fryzurę nie mam zastrzeżeń 10/10
#244 |
Guest
|
![]()
no wiec przejrzalam szybciusko wszystkie i musze przyznac, ze na poczatku bylo hmm kiepsko, maxisowo, bla bla, ale swietnie sie wyrobilas i te ostatnie sa juz cudowne
![]() jedne ladniejsze, inne mniej, ale nie bede tutaj wymieniac szczegolnych imion bo pewnie i tak ich juz nie pamietasz, wiec XD |
![]() |
#245 |
|
![]()
dziękuję za komentarze, nie wiedziałam, że simka aż tak się spodoba : P
zrobiłam dwie następne, ale mam pomysłu na prezentacje tematyczne (żeby już nie robić tylko przy tych ścianach ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]()
nom, bardzo ładna, ale trochę ma dziwne powieki
niestety prezentacja i ubranie są do kitu ![]() Ogółem simka bardo ładna, spokojna, szkoda, że nie ma jakiegoś akcentu 9/10 CO do prezentacji następnej simki to proponuje: kamienice- koniecznie przy latarni, lub sypialnia królewskie krzesło i drewniane wykończenia.
... Ostatnio edytowane przez Avonlea : 31.08.2010 - 11:52 |
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Dzięki Avonlea
co do prezentacji to chodziło mi o to, żeby zaprezentować jakąś krótką historię ![]() btw. przy kamienicy i latarni mam już zaprezentowaną simkę ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]()
naga sesja w ogrodzie
|
![]() |
#249 |
|
![]()
no dobra 8D
|
![]() |
![]() |
#250 |
|
![]()
Hm... Obserwuję Twoje simki od dłuższego czasu. Na początku robiłaś je strasznie maxisowe, ba, były straszne XD
A teraz każda kolejna simka jest piękniejsza. Jakby popatrzeć na ostatnią, to nie wygląda jak simka xD Parę ostatnich stron to tak realistyczne simki, że aż mnie zatkało xD Więc czekam na następną ![]() I mam pewne pytanko... Skąd masz te realistyczne skiny, oczy, makijaż.... Najogólniej - to wszystko? xD
|
|