![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej jak się zostaje barmanką xD? Wiem że takie głupie pytanie no ale nie wiem jak nią zostać xD
A tak poza tym dodatek bardzo fajny :]
|
![]() |
#82 |
|
![]()
mnie ogolnie gra nie zachwyca jakoś... z każdym dodatkiem gra staje sie coraz to bardziej nudna......
Chryz - Wierz mi, że co 2 osoba na forum nie ma full detali, niby gra wygląda ładniej, ale czy kupujecie gry tylko żeby się grafiką podniecać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
Usunięcie nieoficjalnych dodatków w pewnym stopniu na pewno przyśpieszy grę. Up:starlight: Wiadomo, że grafika nie najważniejsza, ale granie w cokolwiek widząc same rozmazane tekstury odbiera mi zupełnie radość z gry. Nie wymagam wszędzie grafiki rodem CryEnigne 2/3 (crysis/crysis 2) ale czerpię również radość z gry oglądając ładne widoki, które zapewnia lepsza jakość grafiki. Taki Oblivion (2006) choćby, graficznie przy nim to ts3 może się schować, a wymagania znacznie mniejsze. ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
W Bridgeport też są magicy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Czy zauważyliście pewną rzecz (może juz tak było wcześniej a ja nie zauważyłam), mianowicie godziny pracy w większości miejsc zaczynają się od 13? Może po to, żeby się wybawili i wyspali? Nie wiem, ale to trochę burzy cały dzień. Bo poza pracą i zabawą nie ma się juz czasu na nic. Sam dojazd na imprezki, do pracy, do domu, zajmuje w kij czasu.
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Dziś moja Simka-Wampirzyca doznała tak zwanej wpadki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
|
![]() Cytat:
bo jak po bara-bara Simki też zachodzą w ciążę to trochę lipa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
No w tym rzecz, że Bara-Bara. Kurde, teraz się boję używać tej opcji, żeby nie mieć niechcianych dzieci. Trzeba będzie przerzucić się na telewizję
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Bez jaj! Czyli jeśli wybiorę Simowi pragnienie życiowe "bara-bara w pięciu miejscach z pięcioma Simami", to trzy dni po każdym bara-bara będę musiała latać po mieście i sprawdzać, czy się nie rozmnożył?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|