![]() |
#991 |
Reputacja: 11
|
![]()
eh, party killers. trolle są po to aby je karmić
![]()
|
![]() |
#992 |
Guest
|
![]()
przecież wam pozwalamy
![]() |
![]() |
#993 |
Reputacja: 11
|
![]()
ale juz dokonaliście oficjalnej demaskacji. teraz to już nie to samo.
![]() |
#994 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja wiem, że chyba trochę robię offtopa, przepraszam, ale myślę że nie ma sensu zakładać nowego tematu. Więc ja jestem ślepa, i za grzyba nie mogę znaleźć tej 'listy banów'. Mógłby ktoś mnie pokierować albo dać linka gdzie to jest?
![]() @Chryz: Dziękiii! ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamis : 13.12.2010 - 16:10 |
![]() |
![]() |
#995 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#996 |
|
![]()
Wyświetlanie tych piekielnych sub-for. Póki co, nie masz pojęcia, co czeka cię w danym dziale. Jeśli sub-fora będą widoczne na stronie głównej, zdecydowanie ułatwi to przeglądanie forum i umili na nim pobyt. (mod nazywa się cyb - sub-forum manager dla zainteresowanych)
http://img43.imageshack.us/i/subfora.jpg/ To, co zostało zaznaczone na niebiesko, to pole, które widzicie wy standardowo, na tym forum; podkreślone elementy, to widok sub-for na stronie głównej. Dla przykładu: w dziale off-topic funkcję elementów podkreślonych we wcześniej pokazanym ss, pełniłyby sub-fora, tj. Muzyka, Men Zone, Women Zone etc. I shitbox (shoutbox). Wiem, że na forum jest czat, i wiem, że temat był poruszony, ale o ile wygodniejsze byłoby posiadanie shoutboxa na stronie głównej forum? Wszystko pod ręką, na tej samej karcie. No i layout, ale to już kwestia poruszana wielokrotnie, więc tylko dodaję od siebie, że przyjemniej byłoby ogarnąć coś świeżego. @down; Ten temat służy do wyrażania swojej opinii o niedociągnięciach forum? To jest ocena subiektywna, nie musisz się z nią zgadzać, ale nie musisz też reagować tak agresywnie. Może jest to kwestia tego, że na forum jesteś kawał czasu i zdążyłeś się przyzwyczaić, ale mnie - jako nową użytkowniczkę to odstręcza. Ostatnio edytowane przez Snerta : 25.12.2010 - 11:25 |
![]() |
![]() |
#997 |
|
![]()
@Up co masz do sub for?
Jakoś tylko tobie to przeszkadza. temat Shouboxa i Layout jest zamknięty. @Up ja Tylko zadaje pytanie, bo tylko Ty poruszylaś ten temat... wiec... Ostatnio edytowane przez Starlight : 25.12.2010 - 11:27 |
![]() |
![]() |
#998 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Nie ważne czy to będzie przydatne czy nie.
I tak nic w działaniu forum nie możemy zmienić, więc nie ma co na ten temat dyskutować. Ja tam osobiście byłbym za propozycją subfor, ale i tak niestety nie możemy tego wprowadzić. Co do sporów wokół sb, ja osobiście byłbym za, ale jego brak specjalnie mi nie doskwiera.
#999 |
Guest
|
![]()
Co do subfor raczej jestem na nie, teraz mi się ciężko na głównej połapać, żeby coś znaleźć a takto było by tego za dużo.. Chyba, że nastąpiła by zmiana całego wyglądu, który także jest nijaki.
Co mnie ostatnio zainteresowało, gdyż nie wiem czy może występuje coś takiego jak powiadomienie e-mail o nowej prywatnej wiadomości bądź wpisie na profilu? Jeżeli tak to przepraszam, jeżeli nie warto byłoby coś takiego wprowadzić. |
![]() |
#1000 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
@ up. Istnieje w ustawieniac profilu. Ale oczywiście
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|